Ryd cache og cookies

Cookies er filer oprettet af websites, du har besøgt. Sammen med browserens cache, som hjælper med at indlæse sider hurtigere, gør cookies det nemmere for dig at surfe på nettet.

At rydde din browsers cache og cookies betyder, at websiteindstillinger (som f.eks. brugernavne og adgangskoder) slettes, og nogle websites kan virke langsommere, fordi alle billederne skal indlæses igen.

Sådan rydder du cache og cookies

Google Chrome
  1. Vælg Chrome-menuen Chrome menu i browserens værktøjslinje.
  2. Vælg værktøjer.
  3. Vælg Ryd browserdata.
  4. Vælg "Cookies og andre website- og plugindata" i det felt, der vises, og vælg derefter "Cachelagrede billeder og filer".
  5. Vælg "altid" øverst i menufeltet for at slette alt.
  6. Vælg Ryd browserdata.
Andre browsere
Læs og følg vejledningen fra din browser:

Tip: Hvis websider ikke vises korrekt, kan du prøve at bruge browserens inkognitotilstand eller tilstanden "privat browsing" for at se, om problemet skyldes andre ting end cache eller cookies.

Hos Google bruger vi cookies til at forbedre kvaliteten af vores tjeneste. Se vores privatlivspolitikfor at få flere oplysninger om cookies.

hc_author_kelly

Kaley er en del af Konti-supportteamet og forfatter af denne hjælpeside. Du kan give hende forbedringsforslag til artiklen nedenfor.