Esborrar la memòria cau i les galetes

Quan utilitzeu un navegador, com ara Chrome, part de la informació dels llocs web es desa a la memòria cau i a les galetes. Si les esborreu se solucionen alguns problemes relacionats, per exemple, amb la càrrega o el format dels llocs web.

A l'aplicació Chrome

1.  Al dispositiu Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
    • Per suprimir l'historial de navegació (incloses les pestanyes obertes), seleccioneu una durada i, a continuació, toqueu Esborra les dades. La durada predeterminada és de 15 minuts.
    • Per triar tipus de dades més específiques que vulgueu suprimir, toqueu Més opcions. Seleccioneu els tipus de dades de navegació que vulgueu suprimir i, a continuació, toqueu Esborra les dades.

Obteniu informació sobre com podeu canviar més opcions de configuració de les galetes a Chrome.

En altres aplicacions de navegador

Si feu servir Firefox o un altre navegador, consulteu-ne les instruccions al lloc web d'assistència corresponent.

Què passa després d'esborrar aquesta informació

Després d'esborrar la memòria cau i les galetes, passa el següent:

• Se suprimeixen algunes opcions de configuració dels llocs web. Per exemple, si heu iniciat la sessió, haureu de tornar a iniciar-la.
  • Alguns llocs web us poden semblar més lents perquè el contingut, com ara les imatges, s'ha de tornar a carregar.
  • Si heu iniciat la sessió a Chrome, es mantindrà iniciada als llocs web de Google, com ara google.com i youtube.com.

Com funcionen la memòria cau i les galetes

• Les galetes són fitxers que creen els llocs web que visiteu. Desen dades de navegació per facilitar la vostra experiència en línia.
  • La memòria cau recorda parts de les pàgines, com ara les imatges, perquè s'obrin més de pressa quan torneu a visitar-les.