Ändra språk på webben

Googles tjänster är tillgängliga på alla språk som Google har stöd för. Du kan när som helst ändra vilket språk som visas.
Inställningarna som beskrivs här gäller vilket språk som ska användas i Googles tjänster på webben. Om du vill byta till ett annat språk i en mobilapp ändrar du språkinställningarna på enheten.

Ändra språkinställningarna för webben

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Hantera ditt Google-konto.
  3. Tryck på Personliga uppgifter högst upp.
  4. Scrolla till Allmänna inställningar för webben.
  5. Tryck på Språk följt av Redigera Redigera.
  6. Sök efter önskat språk och markera det.
  7. Tryck på Välj längst ned.
  8. Om du talar flera språk trycker du på Lägg till ytterligare språk.
Tips! Om du inte använder Gmail stänger du webbläsaren och öppnar den igen när du har ändrat språkinställningarna.

Ändra språk på en iPhone eller iPad

Om du vill ändra språk på en iPhone eller iPad hittar du anvisningar på Apples supportwebbplats.

Så här använder du språk som Google har lagt till automatiskt

Google lägger automatiskt till språk som du ofta använder i Googles tjänster. Språk som Google har lagt till får märkningen Tillagt åt dig Tillagt åt dig.
  1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger följt av Hantera ditt Google-konto.
  3. Tryck på Personliga uppgifter högst upp.
  4. Scrolla till Allmänna inställningar för webben.
  5. Tryck på Språk.
    • Om du vill ha kvar ett språk som har lagts till åt dig: Tryck på Spara.
    • Om du vill ta bort ett språk som har lagts till av Google: Tryck på Radera Radera.
    • Om du inte vill att Google ska lägga till språk automatiskt: Inaktivera Lägg till språk automatiskt.

Så använder Google dina språkinställningar

Google använder språkinställningarna till att göra Googles tjänster mer användbara. När du ställer in språk hjälper du oss att visa innehåll och sökresultat på ett språk du vill använda och att tillhandahålla mer relevant, skräddarsytt innehåll som du kanske är intresserad av, däribland annonser.

Åtgärda problem med att byta språk

Kontrollera vilket språk som används i Google-kontot genom att öppna det. Det valda språket visas.

• Inget hände när jag bytte språk: Om Google-kontot inte stämmer med språkinställningen rensar du webbläsarens cacheminne och cookies och ställer in språket på nytt.
    Tips! När du tar bort cookies tas även inställningar som sparats för andra webbplatser bort.
  • Mitt språk finns inte med: Vi arbetar med att utöka språkstödet till fler språk för våra produkter. Om det språk du väljer som primärt inte är tillgängligt kan vi be dig att välja ett annat språk. Om ett alternativt språk behövs visas det under det primära språket under Språk i Google-kontot. Välj språket om du vill ändra det.
  • Jag använder en mobil enhet: Språkinställningen används på webben. Om du vill använda en mobilapp på ett annat språk ändrar du språkinställningarna på enheten.