Ändra språk

Mitt konto är startsidan för Google Konton och kan visas på alla språk som finns tillgängliga på Google. Du kan när som helst ändra vilket språk som visas.

1. Öppna Google-kontot. Du kan behöva logga in.
  2. Klicka på Data och anpassning.
  3. Rulla ned till panelen Allmänna inställningar för webben.
  4. Klicka på Språk.
  5. Välj Redigera Redigera
  6. Välj språk på rullgardinsmenyn och klicka på Välj.
  7. Om du talar flera språk kan du välja Lägg till ytterligare språk.

När du har ändrat språkinställningen stänger du webbläsaren och öppnar den igen.

Problem med att byta språk

Kontrollera vilket språk som används i Google-kontot genom att öppna det. Där visas vilket språk du ha valt.

• Obs! När du tar bort cookies tar du även bort sparade inställningar för andra webbplatser som du har besökt.
  • Mitt språk finns inte med på listan: Vi arbetar ständigt med att utöka antalet språk som kan användas i våra produkter. Om du har valt ett primärt språk som vi inte har stöd för i vissa produkter ber vi dig välja ett alternativt språk. Om du behöver välja ett alternativt språk visas det under det primära språket i avsnittet Språk i Google-kontot. Välj språket om du vill ändra det.