Bytt språk

Min konto, hjemmesiden for Google-kontoer, er tilgjengelig på alle Google-språk. Du kan når som helst endre visningsspråket til språket du foretrekker.

1. Åpne Google-kontoen din. Du må kanskje logge på.
  2. Klikk på Data og personlig tilpasning.
  3. Rull ned til Generelle innstillinger for nettet​-panelet.
  4. Klikk på Språk.
  5. Velg Endre Endre
  6. Velg språk fra rullegardinmenyen, og klikk på Velg.
  7. Hvis du kan flere språk, kan du velge Legg til et annet språk.

Lukk nettleseren og åpne den på nytt når du har endret språkinnstillingene dine.

Problemer med å endre språk

For å sjekke Google-kontospråket ditt, åpne din Google-konto . Du bør se språket du valgte.

• Merk: Hvis du sletter informasjonskapslene, fjerner du samtidig lagrede innstillinger for andre nettsteder du har besøkt.
  • Mitt språk er ikke oppført : Vi fortsetter å arbeide for å støtte flere språk for alle våre produkter. I mellomtiden, hvis du velger et primærspråket som ikke støttes av noen produkter, kan vi be deg om å velge et alternativt språk. Hvis dette er nødvendig, ser du det alternative språket oppført under det primære språket i Språk-delen av Google-kontoen din. Du kan velge den for å endre den.