Taal wijzigen

'Mijn accounts', de startpagina van Google Accounts, is beschikbaar in alle talen waarin Google beschikbaar is. U kunt de weergavetaal op elk gewenst moment wijzigen in uw voorkeurstaal.

Taal wijzigen

Volg deze stappen als u de weergavetaal voor Google Accounts wilt wijzigen:

1. Log in bij Mijn account.
  2. Selecteer Taal en invoertools in het gedeelte 'Accountvoorkeuren'.
  3. Kies Taal.
  4. Selecteer 'Bewerken' Bewerken om uw taal te wijzigen.
  5. Kies uw taal in het dropdown-menu en selecteer OK.
Opmerking: Als u meerdere talen begrijpt, kunt u ze toevoegen aan uw profiel bij 'Mijn accounts' door Een andere taal toevoegen op de pagina met uw taalinstellingen te selecteren.

Als u de interfacetaal heeft gewijzigd, sluit u het browservenster. Open vervolgens uw browser en ga naar de pagina Mijn account. De pagina wordt weergegeven in de taal die u heeft geselecteerd.

Problemen met het wijzigen van de taal

De taalwijziging is mislukt: als de taal die wordt weergegeven op de pagina 'Mijn account', niet overeenkomt met de taal die u heeft geselecteerd, wist u het cachegeheugen en de cookies van uw browser en probeert u de taal nogmaals in te stellen.
Opmerking: Als u cookies verwijdert, worden ook uw opgeslagen instellingen voor andere bezochte sites verwijderd.

Mijn taal wordt niet vermeld: we werken eraan steeds meer talen te ondersteunen voor al onze producten. Als u in de tussentijd echter een primaire taal kiest die niet wordt ondersteund door bepaalde producten, kunnen we u vragen een alternatieve taal te selecteren. Als dit nodig is, wordt uw alternatieve taal weergegeven onder uw primaire taal op de pagina met taalinstellingen. U kunt op de taal klikken om deze te wijzigen.

hc_author_ashley

Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren.