Taal wijzigen

'Mijn account', de homepage van Google Accounts, is beschikbaar in alle talen waarin Google beschikbaar is. U kunt de weergavetaal op elk gewenst moment wijzigen in uw voorkeurstaal.

1. Open uw Google-account. U moet wellicht inloggen.
  2. Klik op Gegevens en personalisatie.
  3. Scroll omlaag naar het venster Algemene internetvoorkeuren.
  4. Klik op Taal.
  5. Selecteer Bewerken Bewerken
  6. Kies uw taal in het dropdownmenu en klik op Selecteren.
  7. Als u meerdere talen begrijpt, selecteert u Een andere taal toevoegen.

Nadat u uw taalvoorkeuren heeft gewijzigd, sluit u uw browser en opent u deze opnieuw.

Problemen met het wijzigen van de taal

Als u wilt controleren welke taal voor uw Google-account wordt gebruikt, opent u uw Google-account. U zou de taal moeten zien die u heeft geselecteerd.

• Opmerking: Als u cookies verwijdert, worden ook uw opgeslagen instellingen voor andere bezochte sites verwijderd.
  • Mijn taal wordt niet vermeld: We ondersteunen steeds meer talen voor al onze producten. Als u in de tussentijd echter een primaire taal kiest die niet wordt ondersteund door bepaalde producten, kunnen we u vragen een alternatieve taal te selecteren. Als dit nodig is, wordt er onder uw primaire taal een alternatieve taal vermeld in het gedeelte Taal van uw Google-account. U kunt de taal selecteren om deze te wijzigen.