Kielen vaihtaminen

Google-tilien aloitussivu Oma tili on saatavilla kaikilla Googlen tukemilla kielillä. Voit vaihtaa kielen haluamaksesi koska tahansa.

1. Avaa Gmail-sovellus Gmail iPhonella tai iPadilla. Valitse Valikko Valikko and then Asetukset and then tilisi and then Hallinnoi Google-tiliäsi . Jos et käytä Gmailia, siirry sivulle myaccount.google.com.
  2. Valitse yläreunasta Data ja personointi.
  3. Valitse Yleiset verkkopalveluiden asetukset ‑kohdasta Kieli.
  4. Valitse Muokkaa Muokkaa .
  5. Valitse haluamasi kieli avattavasta valikosta ja klikkaa Valitse.
  6. Jos osaat useita kieliä, valitse Lisää toinen kieli.

Kun kieliasetukset on vaihdettu, sulje selain ja avaa se uudelleen.

Vaikeuksia kielen vaihtamisessa

Avaa Google-tilisi, niin näet, mikä kieli tililläsi on käytössä. Valitsemasi kielen pitäisi näkyä tililläsi.

• Huom. Evästeiden poistaminen tyhjentää myös muiden käyttämiesi sivustojen tallennetut asetukset.
  • Kieltä ei näy luettelossa: Laajennamme tuotteidemme kielitukea jatkuvasti. Toistaiseksi voimme kuitenkin pyytää sinua käyttämään toissijaista kieltä tuotteissa, jotka eivät tue ensisijaista kielivalintaasi. Tällöin toissijainen kielesi näkyy ensisijaisen kielen alapuolella Google-tilisi Kieli-osiossa Valitse se, jos haluat vaihtaa sen.