Kielen vaihtaminen

Google-tilien aloitussivu Oma tili on saatavilla kaikilla Googlen tukemilla kielillä. Voit vaihtaa kielen haluamaksesi koska tahansa.

1. Avaa Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus ja sitten Google Google-tili.
  2. Valitse yläreunasta Data ja personointi.
  3. Valitse Yleiset verkkopalveluiden asetukset ‑kohdasta Kieli.
  4. Valitse Muokkaa Muokkaa .
  5. Valitse kieli. Valitse oikeasta yläreunasta Valitse.
  6. Jos osaat useita kieliä, valitse Lisää toinen kieli.

Vaikeuksia kielen vaihtamisessa

Avaa Google-tilisi, niin näet, mikä kieli tililläsi on käytössä. Valitsemasi kielen pitäisi näkyä tililläsi.

• Huom. Evästeiden poistaminen tyhjentää myös muiden käyttämiesi sivustojen tallennetut asetukset.
  • Kieltä ei näy luettelossa: Laajennamme tuotteidemme kielitukea jatkuvasti. Toistaiseksi voimme kuitenkin pyytää sinua käyttämään toissijaista kieltä tuotteissa, jotka eivät tue ensisijaista kielivalintaasi. Tällöin toissijainen kielesi näkyy ensisijaisen kielen alapuolella Google-tilisi Kieli-osiossa Valitse se, jos haluat vaihtaa sen.