Skift dit sprog på nettet

Google-tjenesterne er tilgængelige på alle Google-sprog. Du kan til enhver tid udskifte det sprog, der vises, med dit foretrukne sprog.
Med denne vejledning kan du kun ændre dit foretrukne sprog i Google-tjenester på nettet. Hvis du vil ændre det foretrukne sprog for dine mobilapps, skal du opdatere sprogindstillingerne på din enhed.

Skift dine indstillinger for sproget på nettet

1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, skal du gå til myaccount.google.com.
  3. Tryk på Data og tilpasning øverst på skærmen.
  4. Tryk på Sprog under "Generelle præferencer for internettet".
  5. Vælg Rediger sprog Rediger.
  6. Søg efter og vælg dit foretrukne sprog.
  7. Klik på Vælg.
  8. Hvis du kan flere sprog, kan du vælge Tilføj et andet sprog.
Tip! Hvis du ikke bruger Gmail, skal du lukke din browser og åbne den igen, efter du har ændret dine sprogindstillinger.

Skift sproget på din iPhone eller iPad

Gå til Apples supportwebsite for at ændre sproget på din iPhone eller iPad.

Sådan bruger du Googles automatisk tilføjede sprog

Google tilføjer automatisk sprog, som du ofte bruger i Google-tjenester. Når Google tilføjer et sprog, angives det som Tilføjet til dig Tilføjet til dig.
  1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, skal du gå til myaccount.google.com.
  3. Tryk på Data og tilpasning øverst på skærmen.
  4. Tryk på Sprog under "Generelle præferencer for internettet".
  5. Tryk på Gem for at bekræfte et sprog, der er tilføjet til dig.
  6. Tryk på Slet Slet for at fjerne et sprog, der er tilføjet af Google.
  7. Deaktiver Tilføj sprog automatisk for at forhindre Google i automatisk at tilføje sprog.

Sådan bruger Google dine sprogindstillinger

Google bruger dine sprogindstillinger til at gøre Google-tjenester mere nyttige. Når du angiver dit sprog, hjælper du os med at vise dit indhold og dine resultater på et eller flere af dine foretrukne sprog og give dig mere relevant og skræddersyet indhold, du kunne være interesseret i, f.eks. annoncer.

Løs problemer med at skifte sprog

Du kan tjekke sproget på din Google-konto ved at åbne din Google-konto. Her kan du se det sprog, du har valgt.

• Sproget blev ikke ændret: Hvis din Google-konto ikke har samme sprog som det, du har valgt, kan du rydde din browsers cache og cookies og angive sproget igen.
    Tip! Når du sletter cookies, fjernes dine gemte indstillinger for andre websites, du har besøgt, også.
  • Dit sprog er ikke på listen: Vi arbejder på at føje flere sprog til vores produkter. Hvis du vælger et primært sprog, der ikke er tilgængeligt, beder vi dig muligvis om at vælge et alternativt sprog. Hvis det er nødvendigt at vælge et alternativt sprog, kan du finde dit alternative sprog under dit primære sprog i sektionen for sprog på din Google-konto. Vælg det for at ændre sproget.
  • Jeg bruger en mobilenhed: Ændringer af dit foretrukne sprog afspejles på nettet. Hvis du vil ændre det foretrukne sprog for mobilapps, skal du opdatere sprogindstillingerne på din enhed.