Skift sprog

Min konto, startsiden for Google Konti, er tilgængelig på alle Googles sprog. Du kan til enhver tid ændre det sprog, der vises, til dit foretrukne sprog.

1. Åbn Gmail-appen  på din iPhone eller iPad.
    2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav efterfulgt af Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, skal du gå til myaccount.google.com.
  1. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  2. Tryk på Sprog under "Generelle præferencer for internettet".
  3. Vælg Rediger Rediger.
  4. Vælg dit sprog i rullemenuen, og vælg muligheden Vælg.
  5. Hvis du forstår flere sprog, kan du vælge Tilføj et andet sprog.

Når du har ændret dine sprogpræferencer, skal du lukke og genåbne din browser.

Problemer med at skifte sprog

Du kan tjekke sproget på din Google-konto ved at åbne din Google-konto. Du bør kunne se dit valgte sprog.

• Bemærk! Hvis du sletter dine cookies, sletter du samtidig de gemte indstillinger for andre websites, du har besøgt.
  • Mit sprog er ikke på listen: Vi arbejder løbende på at understøtte flere sprog i alle vores produkter. Hvis du i mellemtiden vælger et primært sprog, der ikke understøttes i visse produkter, anmoder vi dig muligvis om at vælge et alternativt sprog. Hvis dette er nødvendigt, kan du se et alternativt sprog angivet under dit primære sprog i sektionen Sprog på din Google-konto. Du kan markere det for ændre det.