Skift sprog

Min konto, startsiden for Google Konti, er tilgængelig på alle Googles sprog. Du kan til enhver tid ændre det sprog, der vises, til dit foretrukne sprog.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger efterfulgt af Google efterfulgt af Administrer din Google-konto.
  2. Tryk på Data og tilpasning øverst.
  3. Tryk på Sprog under "Generelle præferencer for internettet".
  4. Tryk på Rediger Rediger.
  5. Vælg dit sprog. Tryk på Vælg øverst til højre.
  6. Hvis du kender flere sprog, kan du trykke på Tilføj et andet sprog.

Problemer med at skifte sprog

Du kan tjekke sproget på din Google-konto ved at åbne din Google-konto. Du bør kunne se dit valgte sprog.

• Bemærk! Hvis du sletter dine cookies, sletter du samtidig de gemte indstillinger for andre websites, du har besøgt.
  • Mit sprog er ikke på listen: Vi arbejder løbende på at understøtte flere sprog i alle vores produkter. Hvis du i mellemtiden vælger et primært sprog, der ikke understøttes i visse produkter, anmoder vi dig muligvis om at vælge et alternativt sprog. Hvis dette er nødvendigt, kan du se et alternativt sprog angivet under dit primære sprog i sektionen Sprog på din Google-konto. Du kan markere det for ændre det.