Canviar l'idioma al web

Els serveis de Google estan disponibles en tots els idiomes de Google. Pots canviar l'idioma de visualització a l'idioma que prefereixis en qualsevol moment.
Aquestes instruccions són per canviar l'idioma preferit que s'utilitza només als serveis de Google del web. Per canviar l'idioma preferit per a les aplicacions mòbils, actualitza la configuració d'idioma del dispositiu.

Canviar la configuració d'idioma del web

1. Al dispositiu Android, toqueu Configuració Configuració i, a continuació, Google i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. Desplaceu-vos fins a "Preferències generals per al web".
  4. Toqueu Idioma i, a continuació, Edita Edita.
  5. Cerqueu i seleccioneu l'idioma que preferiu.
  6. A la part inferior, toqueu Selecciona.
  7. Si coneixeu diversos idiomes, toqueu + Afegeix un altre idioma.

Canviar l'idioma en un dispositiu Android

1. Al dispositiu Android, toca Configuració Configuració.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Idiomes i introducció de text i, a continuació, Idiomes.
    • Si no trobes l'opció "Sistema", ves a "Personal" i toca Idiomes i introducció de text i, a continuació, Idiomes.
  3. Toca Afegeix un idioma Afegeix un usuari i tria l'idioma que vulguis utilitzar.
  4. Arrossega el teu idioma a la part superior de la llista.

Com es poden utilitzar els idiomes afegits automàticament per Google

Google afegeix automàticament els idiomes que utilitzes amb freqüència als serveis de Google. Quan Google afegeix un idioma, s'etiqueta com a Afegit per a tu Afegit per a tu.
  1. Al dispositiu Android, toca Configuració Configuració.
  2. Toca Sistema i, a continuació, Idiomes i introducció de text i, a continuació, Idiomes.
  3. Per confirmar un idioma que has afegit, selecciona Desa.
  4. Per suprimir un idioma afegit per Google, selecciona Suprimeix Suprimeix.
Per impedir que Google afegeixi idiomes automàticament, desactiva l'opció Afegeix idiomes automàticament.

Com utilitza Google la configuració d'idioma

Google utilitza la configuració d'idioma per fer que els serveis de Google siguin més útils. En especificar l'idioma, ens ajudes a mostrar el teu contingut i els teus resultats en un o més dels teus idiomes preferits i mostrar-te contingut més rellevant i personalitzat que et pugui interessar, com ara anuncis.

Corregir problemes relacionats amb el canvi d'idioma

Obre el teu Compte de Google per consultar-ne l'idioma. Veuràs l'idioma que has seleccionat.

• El canvi d'idioma no ha funcionat: si l'idioma del teu Compte de Google no coincideix amb el què has seleccionat, esborra la memòria cau i les galetes del navegador i torna a definir l'idioma.
    Consell: si suprimeixes les galetes, també se suprimirà la configuració desada en altres llocs web que hagis visitat.
  • El teu idioma no consta a la llista: estem treballant per admetre més idiomes als nostres productes. Si tries un idioma principal que no està disponible, és possible que et demanem que seleccionis un idioma alternatiu. En el cas que un idioma alternatiu sigui necessari, a la secció Idioma del teu Compte de Google, pots trobar-lo a sota de l'idioma principal. El pots seleccionar per canviar-lo.
  • Utilitzo un dispositiu mòbil: els canvis en el teu idioma preferit es reflecteixen al web. Per canviar l'idioma preferit per a les aplicacions mòbils, actualitza la configuració d'idioma del dispositiu.