Canviar l'idioma

La pàgina d'inici de Comptes de Google, anomenada El meu compte, està disponible en tots els idiomes de Google. Podeu canviar l'idioma de visualització per l'opció que preferiu en qualsevol moment.

1. Obriu el Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. Feu clic a Dades i personalització.
  3. Desplaceu-vos cap avall al tauler Preferències generals per al ​web.
  4. Feu clic a Idioma.
  5. Seleccioneu Edita Edita
  6. Trieu l'idioma a la llista desplegable i feu clic a Selecciona.
  7. Si coneixeu diversos idiomes, seleccioneu Afegeix un altre idioma.

Un cop hàgiu canviat les preferències d'idioma, tanqueu el navegador i torneu a obrir-lo.

Problemes en canviar l'idioma

Obriu el compte de Google per consultar-ne l'idioma. Veureu l'idioma que heu seleccionat.

• Nota: si suprimiu les galetes, també se suprimirà la configuració que hàgiu desat als llocs web que heu visitat.
  • El meu idioma no figura a la llista: continuem treballant per admetre més idiomes en tots els nostres productes. Mentrestant, si trieu un idioma principal que no s'admet en alguns dels productes, és possible que us demanem que seleccioneu una alternativa, que es mostrarà a sota de l'idioma principal a la secció Idioma del Compte de Google. El podeu seleccionar per canviar-lo.