Bytt språk på nettet

Google-tjenester er tilgjengelige på alle Google-språk. Du kan når som helst endre visningsspråket til språket du foretrekker.
Denne veiledningen er bare for å endre språket du foretrekker i Google-tjenester på nettet. For å endre foretrukket språk for mobilapper må du oppdatere språkinnstillingene på enheten.

Endre språkinnstillingene på nettet

1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Klikk på Personlig informasjon til venstre.
  3. Under «Generelle innstillinger for nettet» klikker du på Språk og så Endre Endre.
  4. Søk etter og velg foretrukket språk.
  5. Klikk på Velg.
  6. Hvis du kan flere språk, kan du klikke på + Legg til et annet språk.

Lukk og åpne nettleseren på nytt etter at du har endret språkinnstillingene.

Slik bruker du språk som er lagt til automatisk av Google

Google legger automatisk til språk du bruker ofte i Google-tjenester. Når Google legger til et språk, merkes det som Lagt til for deg Lagt til for deg.
  1. Logg på Google-kontoen din.
  2. Klikk på Personlig informasjon til venstre.
  3. Klikk på Språk under «Generelle innstillinger for nettet».
  4. Velg et alternativ:
    • For å bekrefte et språk som er lagt til for deg: Velg Lagre.
    • For å fjerne et språk Google har lagt til: Velg Slett Slett.
    • For å hindre at Google automatisk legger til språk: Slå av Legg til språk automatisk.

Slik bruker Google språkinnstillingene dine

Google bruker språkinnstillingene dine til å gjøre Google-tjenester nyttigere. Når du angir språket ditt, hjelper du oss med å vise innholdet og resultatene på ett eller flere av de foretrukne språkene. Du får i tillegg mer relevant og skreddersydd innhold som du kan være interessert i, for eksempel annonser.

Løs problemer med endring av språk

For å sjekke Google-kontospråket ditt, åpne Google-kontoen din. Du ser språket du har valgt.

• Språkendringen fungerte ikke: Hvis Google-kontoen din ikke samsvarer med språket du valgte, tømmer du bufferen og sletter informasjonskapslene i nettleseren og angir språket på nytt.
    Tips: Når du sletter informasjonskapsler, fjernes også lagrede innstillinger for andre nettsteder du har besøkt.
  • Språket ditt er ikke oppført: Vi jobber med å støtte flere språk for produktene våre. Hvis du velger et hovedspråk som ikke er tilgjengelig, ber vi deg kanskje om å velge et alternativt språk. Hvis det er nødvendig med et alternativt språk, finner du det alternative språket under hovedspråket ditt i Språk-delen av Google-kontoen din. Du kan velge det for å endre det.
  • Jeg bruker en mobilenhet: Endringer av foretrukket språk gjenspeiles på nettet. For å endre foretrukket språk for mobilapper må du oppdatere språkinnstillingene på enheten.