Verkossa käytettävän kielen muuttaminen

Googlen palvelut ovat saatavilla kaikilla Googlen kielillä. Voit vaihtaa näyttökielen haluamaksesi kieleksi koska tahansa.
Nämä ohjeet koskevat Googlen palveluissa käytettävän kielen muuttamista vain verkossa. Voit muuttaa haluamasi kielen mobiilisovelluksille päivittämällä laitteesi kieliasetukset.

Verkon kieliasetusten muuttaminen

1. Valitse Android-laitteellasi Asetukset Asetukset ja sitten Google ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi.
  2. Valitse yläreunasta Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Vieritä kohtaan Yleiset verkkopalveluiden asetukset.
  4. Valitse Kieli ja sitten Muokkaa Muuta.
  5. Etsi ja valitse haluamasi kieli.
  6. Valitse alareunasta Valitse.
  7. Jos osaat useita kieliä, valitse + Lisää toinen kieli.

Android-laitteen kielen muuttaminen

1. Valitse Android-laitteella Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Kielet ja syöttötapa ja sitten Kielet.
    • Jos Järjestelmä-kohtaa ei löydy, valitse Henkilökohtainen-kohdasta Kielet ja syöttötapa ja sitten Kielet.​
  3. Valitse Lisää kieli Lisää käyttäjä ja valitse haluamasi kieli.
  4. Vedä haluamasi kieli listan alkuun.

Näin voit käyttää Googlen automaattisesti lisäämiä kieliä

Google lisää automaattisesti Googlen palveluissa usein käyttämiäsi kieliä. Kun Google lisää uuden kielen, sen tunniste on Lisätty puolestasi Lisätty puolestasi.
  1. Valitse Android-laitteella Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä ja sitten Kielet ja syöttötapa ja sitten Kielet.
  3. Voit vahvistaa sinulle lisätyn kielen valitsemalla Tallenna.
  4. Voit poistaa Googlen lisäämän kielen valitsemalla Poista Poista.
Jos et halua Googlen lisäävän kieliä automaattisesti, laita Lisää kieliä automaattisesti pois päältä.

Miten Google käyttää kieliasetuksiasi

Google käyttää kieliasetuksiasi Googlen palvelujen parantamiseen. Kun ilmoitat kielesi, autat meitä näyttämään sisältöä ja tuloksia yhdellä tai useammalla haluamallasi kielellä, sekä tarjoamaan osuvampaa ja personoitua sisältöä, joka saattaa kiinnostaa sinua, esimerkiksi mainoksissa.

Kielen vaihtamiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Voit tarkistaa tililläsi käytössä olevan kielen avaamalla Google-tilisi. Näet valitsemasi kielen.

• Kielen vaihtaminen ei onnistunut: Jos Google-tilisi kieli ei vastaa valitsemaasi kieltä, tyhjennä selaimesi evästeet ja välimuisti ja valitse kieli uudestaan.
    Vinkki: Evästeiden tyhjentäminen poistaa tallennetut asetukset myös muilta avatuilta sivuilta.
  • Kieltä ei näy luettelossa: Pyrimme laajentamaan tuotteidemme kielivalikoimaa. Jos valitsemaasi ensisijaista kieltä ei ole saatavilla, pyydämme valitsemaan vaihtoehtoisen kielen. Jos tarvitset vaihtoehtoisen kielen, voit löytää sen ensisijaisen kielen alta Google-tilisi kieliosiosta. Voit vaihtaa kieltä valitsemalla sen.
  • Käytän mobiililaitetta: Muutokset kieliasetuksissa näkyvät myös verkossa. Voit muuttaa haluamasi kielen mobiilisovelluksille päivittämällä laitteesi kieliasetukset.