Google-tilin poistaminen

Voit poistaa Google-tilisi milloin tahansa. Jos muutat mielesi, et välttämättä pysty palauttamaan tiliä.

Vaihe 1: Lue, mitä tilin poistaminen merkitsee

• Menetät tililtä kaiken datan ja sisällön, kuten sähköpostit, tiedostot, kalenterit ja valokuvat.
  • Et voi käyttää Googlen palveluita, joihin kirjaudut kyseisellä tilillä (kuten Gmailia, Drivea, Kalenteria tai Playta)
  • Menetät kyseisellä tilillä ostamiesi YouTube- tai Google Play ‑tilausten ja ‑sisältöjen käyttöoikeudet esimerkiksi sovelluksiin, elokuviin, peleihin, musiikkiin ja TV-ohjelmiin.

Muu menetettävä data ja sisältö

• Chromeen tallentamasi kirjanmerkit ja muut tiedot
  • Gmail-osoitteesi: tähän osoitteeseen lähetetyt sähköpostiviestit eivät tule perille eikä kukaan voi enää käyttää sitä

Vaihe 2: Tarkista ja lataa tietosi

Ennen kuin poistat tilisi:

Vaihe 3: Poista tilisi

Huom. Jos sinulla on useampi kuin yksi Google-tili, jokainen niistä on poistettava erikseen.

Näin voit poistaa Google-tilisi:

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta navigointipaneelista Data ja personointi.
  3. Valitse Lataaminen, poistaminen tai dataasi koskeva suunnitelma ‑kohdasta Poista palvelu tai tilisi.
  4. Valitse Poista Google-tilisi ‑paneelista Poista tilisi.

Muiden palvelujen poistaminen Google-tililtä

Jos et halua poistaa koko Google-tiliä, tutustu seuraaviin ohjeisiin:

Google-tilin poistaminen laitteelta

Jos haluat poistaa tilin laitteeltasi poistamatta tiliä kokonaan, toimi seuraavien ohjeiden mukaan. Jos laitteesi ei ole luettelossa, käy laitteen valmistajan tukisivustolla.

Tilin palauttaminen

Jos muutat mielesi tai olet poistanut tilisi vahingossa, sen palauttaminen saattaa olla mahdollista. Lue lisää tilin palauttamisesta.