Missatge de verificació per correu electrònic de Google

Si heu rebut un correu electrònic de verificació del compte per error, és probable que un altre usuari hagi introduït la vostra adreça electrònica per accident mentre provava de recuperar el seu compte de correu electrònic. Si no heu iniciat la sol·licitud, no cal que feu cap acció. Podeu ignorar el correu electrònic de verificació i el compte no es verificarà.

Si heu fet clic sense voler a l'enllaç per verificar el compte, podeu decidir si voleu continuar utilitzant aquest compte o si preferiu suprimir-lo. Sigui com sigui, per iniciar-hi la sessió, primer heu de restablir la contrasenya.