Melding fra Google om e-postbekreftelse

Hvis du har fått en e-postmelding om kontobekreftelse ved en feil, er det sannsynligvis en annen bruker som har oppgitt e-posten din under et forsøk på å gjenopprette sin egen e-postkonto. Hvis du ikke sendte forespørselen, trenger du ikke gjøre noe. Du kan se bort fra e-postbekreftelsen, og kontoen bekreftes ikke.

Hvis du ved et uhell klikket på linken for å bekrefte kontoen, kan du bestemme om du vil bruke eller slette denne kontoen. Hvis du vil logge på, må du uansett først tilbakestille passordet.