Åtgärda problem med en verifieringslänk eller ett verifieringsmeddelande

När du konfigurerar ett konto med en egen e-postadress ska du få ett verifieringsmeddelande. Skapa kontot genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Om det uppstår problem med verifieringslänken eller verifieringsmeddelandet följer du stegen nedan.

Jag fick inget verifieringsmeddelande

Följ stegen nedan om du inte fick ett verifieringsmeddelande för kontot när du konfigurerat det.

1. Kolla i mappen för skräppost eller massutskick.
  2. Om e-postmeddelandet inte finns där lägger du till account-verification-noreply@google.com i adressboken.
  3. Be att få ett nytt verifieringsmeddelande från Google-kontot.
  4. Logga in. Du kan behöva ange e-postadress och lösenord.
  5. Om du har skapat ett konto men inte verifierat det visas meddelandet Kontoverifierings krävs. Klicka och skicka ett nytt verifieringsmeddelande.

Obs! Om du inte kan logga in i Google-kontot kan du ha råkat skriva fel e-postadress när du skapade kontot eller när du försökte logga in. Skapa Google-kontot igen med rätt e-postadress.

Verifieringslänken fungerar inte

Så här gör du om länken inte fungerar när du klickar på den:

1. Kopiera hela webbadressen.
  2. Klistra in webbadressen i webbläsarens adressfält.
  3. Tryck på Retur.

Om länken har upphört att gälla begär du en ny länk.

1. Öppna Google-kontot.
  2. Välj Logga in.
  3. Ange e-postadressen och det lösenord du tror att du använde.
  4. Klicka och skicka ett nytt verifieringsmeddelande.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret