Ongelmien korjaaminen vahvistuslinkin tai sähköpostin avulla

Kun määrität tiliä omalla sähköpostiosoitteellasi, sinun pitäisi saada vahvistussähköposti. Suorita tilin luomisprosessi loppuun klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.

Jos sinulla on ongelmia vahvistuslinkin tai sähköpostin kanssa, noudata alla olevia ohjeita.

En saanut vahvistussähköpostia

Jos et saanut sähköpostivahvistusta tilisi luomisesta, noudata alla olevia ohjeita.

1. Tarkista roska- tai joukkopostikansiosi.
  2. Jos sähköpostia ei löydy sieltä, lisää account-verification-noreply@google.com osoitekirjaasi.
  3. Pyydä uutta vahvistussähköpostia Google-tililtäsi.
  4. Kirjaudu sisään. Sinun on ehkä annettava sähköpostiosoite ja salasana.
  5. Jos loit tilin, mutta et ole vielä vahvistanut sitä, näet ilmoituksen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan tilisi. Lähetä uusi vahvistussähköposti klikkaamalla ilmoitusta.

Huom. Jos et voi kirjautua sisään Google-tilille, sähköpostiosoitteeseesi on saattanut lipsahtaa kirjoitusvirhe tilin luomisen tai sisäänkirjautumisen yhteydessä. Voit luoda Google-tilin uudelleen oikealla sähköpostiosoitteella.

Vahvistuslinkki ei toimi

Jos klikkaat linkkiä, mutta se ei toimi:

1. Kopioi koko URL-osoite.
  2. Liitä URL-osoite selaimesi osoitepalkkiin.
  3. Paina Enter.

Jos linkki on vanhentunut, pyydä uusi linkki.

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paras arvaus salasanastasi.
  4. Lähetä uusi vahvistussähköposti klikkaamalla ilmoitusta.