Solucionar problemes amb un enllaç o correu electrònic de verificació

Quan configureu el compte amb la vostra adreça electrònica, rebreu un correu electrònic de verificació. Feu clic a l'enllaç que conté per acabar de crear el compte.

Si teniu cap problema amb l'enllaç o el correu electrònic de verificació, seguiu els passos que s'indiquen a continuació.

No he rebut el correu electrònic de verificació

Si no heu rebut cap correu electrònic per verificar el compte després de configurar-lo, seguiu aquests passos:

1. Consulteu les carpetes Correu brossa o Correu massiu.
  2. Si no hi trobeu el correu electrònic, afegiu account-verification-noreply@google.com a la llibreta d'adreces.
  3. Sol·liciteu un altre correu electrònic de verificació des del compte de Google.
  4. Inicieu la sessió. És possible que hàgiu de proporcionar el correu electrònic i la contrasenya.
  5. Si heu creat un compte però encara no l'heu verificat, veureu el missatge "La verificació del compte és necessària". Feu-hi clic per enviar un correu electrònic de verificació nou.

Nota: si no podeu iniciar la sessió al compte de Google, és possible que no hàgiu escrit bé l'adreça electrònica en crear el compte o en provar d'iniciar la sessió. Podeu crear el compte de Google un altre cop fent servir l'adreça electrònica correcta.

L'enllaç de verificació no funciona

Si feu clic a l'enllaç i no funciona, seguiu aquests passos:

1. Copieu tot l'URL.
  2. Enganxeu-lo a la barra d'adreces del navegador.
  3. Premeu la tecla Retorn.

Si l'enllaç ha caducat, sol·liciteu-ne un de nou. Seguiu aquests passos:

1. Aneu al compte de Google.
  2. Seleccioneu "Inicia la sessió".
  3. Escriviu la vostra adreça electrònica i la contrasenya (proveu d'acostar-vos-hi tant com pugueu).
  4. Feu clic per enviar un correu electrònic de verificació nou.