Problems creating an account

Hvis du har problemer med å opprette en Google-konto, kan det hende at du ikke skrev inn riktige bokstaver i bekreftelsesfeltet på Googles kontopprettingsside. Prøv på nytt, og pass på at du skriver inn riktige bokstaver i bekreftelsesfeltet. Hvis du fortsatt ikke kan opprette en konto, bør du sjekke disse feilsøkingstipsene:

Kontroller om nettleseren har aktivert informasjonskapsler. Hvis det ikke vises en bekreftelsesside, og siden kun oppdaterer seg etter at du har skrevet inn opplysningene og klikket Opprett min konto, kan det hende at du må aktivere informasjonskapsler i nettleseren.

Tøm nettleserens buffer og slett informasjonskapslene. Hvis du har aktivert informasjonskapsler, men siden fortsatt oppdateres uten feilmelding, kan du prøve dette alternativet. Du finner informasjon om hvordan du tømmer bufferen og sletter informasjonskapsler i veiledningen for nettleseren.