Cercar el nom d'usuari (compte de treball o de centre educatiu)

1. Ves a l'eina de recuperació del nom d'usuari.
  2. Segueix les instruccions. Necessites:
    • Un número de telèfon o una adreça electrònica de recuperació del compte
    • El nom complet que consti al compte
  3. Confirma que és el teu compte:
    • Si has introduït un número de telèfon: escriu el codi que s'hi ha enviat.
    • Si has introduït una adreça electrònica de recuperació: consulta'n la safata d'entrada i introdueix el codi del correu electrònic que Google t'ha enviat.
  4. A la llista de noms d'usuari que es mostra, cerca el del teu compte.

Si necessites ajuda, contacta amb l'administrador.

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.