I forbindelse med den løbende vedligeholdelse blev et antal brugere logget ud af deres Google-konti. Hvis det skete for dig, kan du logge ind igen med det brugernavn og den adgangskode, du normalt bruger, på https://accounts.google.com. Hvis du ikke kan huske din adgangskode eller ikke kan logge ind af en anden grund, kan du gendanne adgangskoden til din konto her. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vores supportmedarbejdere ikke hjælpe med adgangskodeproblemer.

Administrer eller slet din placeringshistorik

Din placeringshistorik hjælper dig med at få bedre resultater og anbefalinger i alle Googles produkter. Du kan f.eks. se anbefalinger baseret på steder, du har besøgt, mens du har været logget ind på din enhed. Du kan også se trafikmeldinger i forbindelse med din daglige pendling.

Du bestemmer selv, hvad der skal gemmes i din placeringshistorik, og du kan når som helst slette historikken.

Nogle af disse oplysninger gælder kun for enheder med Android 4.4 eller nyere. Få flere oplysninger om, hvad der gælder for Android 4.1 til 4.3 eller for iPhone og iPad.

Slå Placeringshistorik til eller fra

Du kan til enhver tid slå Placeringshistorik fra. Når Placeringshistorik er slået fra, gemmes de steder, du besøger, ikke længere. Når du slår Placeringshistorik fra for din Google-konto, er det slået fra på alle enheder, der er tilknyttet den pågældende Google-konto.

Du kan også slå Placeringstjenester fra på en enhed, Se, hvordan du gør.

Slå Placeringshistorik til eller fra ved hjælp af enhedsindstillingerne (Android 2.3 eller nyere)
  1. Find Google Indstillinger ét af disse steder (afhængigt af din enhed):
    • I appen Indstillinger Indstillinger skal du rulle ned og trykke på Google.
    • Åbn den separate app Google Indstillinger Google Indstillinger.
  2. Tryk på Placering og dernæst Google Placeringshistorik for den konto, du vil ændre.
  3. Slå Placeringshistorik til eller fra for din konto eller dine enheder:
    • Tryk på kontakten Til/Fra øverst for at slå Placeringshistorik til eller fra for hele din konto og alle enheder, der er tilknyttet denne konto.
    • Tryk på kontakten ud for enhedsnavnet for at slå Placeringshistorik til eller fra for en bestemt enhed.
Slå Placeringshistorik til eller fra ved hjælp af et website
  1. Gå til sektionen Administration af aktivitet i Min konto.
  2. Log ind på den ønskede Google-konto, hvis du bliver bedt om det.
  3. Klik på Placeringshistorik for at slå Placeringshistorik til eller fra for hele din Google-konto og alle enheder, der er tilknyttet denne konto.

Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, kan det være nødvendigt, at din administrator giver dig adgang.

Slet placeringshistorik

Du kan slette hele din placeringshistorik eller blot dele af den. Hvis du sletter hele din historik, vil nogle apps muligvis ikke fungere korrekt.

Slet din placeringshistorik ved hjælp af enhedsindstillingerne (Android 2.3 ellere nyere)

VIGTIGT! Sletning af din placeringshistorik i appen Indstillinger er en permanent handling. Denne handling kan ikke fortrydes. Hvis du sletter din placeringshistorik, kan det skabe problemer for visse apps.

1. Find Google Indstillinger ét af disse steder (afhængigt af din enhed):
    • I appen Indstillinger Indstillinger skal du rulle ned og trykke på Google.
    • Åbn den separate app Google Indstillinger Google Indstillinger.
  2. Tryk på Placering og dernæst Googles Placeringshistorik.
  3. Tryk på Administrer aktiviteter nederst på skærmen. Google Maps Google Maps åbnes på enheden.
  4. Tryk på Mere Mere og dernæst  Indstillinger.
  5. Vælg, hvor meget Placeringshistorik, der skal slettes permanent.
    • Slet hele placeringshistorikken:
      Denne handling sletter hele din historik permanent.
    • Slet en del af placeringshistorikken:
      Denne handling sletter en del af din historik. Du vælger selv start- og slutdatoerne.
Slet placeringshistorik via et website

Du kan slette enkelte placeringer, placeringer efter dato eller hele din placeringshistorik på websitet for Placeringshistorik.

1. Gå til maps.google.com/locationhistory, og log ind på din Google-konto.
  2. Du kan vælge at slette din placeringshistorik:
    • Efter dato:
      Klik på Slet Slet til højre for den ønskede dato.
    • Efter specifik placering:
      Vælg en placering på listen eller kortet. Klik på Mere Mere og dernæst Fjern stop fra dag og dernæst Fjern.
    • Hele historikken:
      Klik på Indstillinger og dernæst Slet hele placeringshistorikken.

Bemærk! Websitet for Placeringshistorik er ikke tilgængeligt i Sydkorea.

Anvendelse og diagnostik for Placeringshistorik

Når du slår Placeringshistorik til, giver du også enheden tilladelse til at sende diagnostiske oplysninger til Google om, hvad der virker og ikke virker i forbindelse med Placeringshistorik.

Alle oplysninger om anvendelse og diagnostik anvendes i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik.

Oplysninger, som din enhed kan dele

Din enhed kan sende oplysninger til Google for at forbedre Placeringshistorik. Din enhed kan f.eks. sende oplysninger, hvis Placeringstjenester ikke fungerer optimalt.

De oplysninger, der sendes, kan f.eks. være:

• Kvaliteten og varigheden af dine forbindelser til mobilnetværk, GPS, Wi-Fi-netværk eller Bluetooth
  • Tilstanden af dine placeringsindstillinger
  • Genstarter og nedbrudsrapporter
  • Apps, der anvendes til at slå Placeringshistorik til eller fra
  • Batteriniveauer
Hvordan delte oplysninger kan hjælpe Google

Oplysninger om forbrug og diagnostik kan hjælpe med at forbedre Google-apps, Google-produkter og Android-enheder. Google kan f.eks. bruge oplysningerne til at forbedre:

• Batteritid
    Google kan bruge oplysninger om, hvad der bruger mest batteri på din enhed, til at hjælpe dig med at reducere batteriforbruget for ofte anvendte funktioner.
  • Placeringsnøjagtighed:
    Google kan anvende oplysninger fra placeringssensorer og -indstillinger for at gøre det nemmere for apps og tjenester at anslå placeringen mere nøjagtigt.