Administrer dine Google-indstillinger

Hvis din telefon bruger Google Play-tjenester, kan du administrere dine Google-apps og -tjenester i Google Indstillinger.

Bemærk! Nogle af disse trin er kun relevante for Android 8.0 og nyere versioner. Sådan tjekker du, hvilken Android-version du har.

Åbn Google Indstillinger

Afhængigt af din telefon skal du enten:

• Åbne appen Indstillinger på din telefon Og derefter Google.
  • Åbne den særskilte app Google Indstillinger Google Indstillinger.

Administrer dine Google-indstillinger

Vigtigt! Indstillingerne kan variere, alt efter hvilken telefon du har. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

Konto

1. Tryk på Google-konto under "Konto".
  2. Rul langs toppen af skærmen, til du finder den ønskede fane.
  3. Tryk på en fane:

Tjenester

Gå til "Tjenester", rul ned til den ønskede tjeneste, og tryk på den. F.eks.:

Ryd appdata

Hvis en app ikke er fra Google, kan du slette dens appdata fra din Google-konto. Gå til hovedskærmen i Google Indstillinger, og tryk på Mere Mere Og derefter Ryd appdataSe, hvordan du frigør plads.

Brug og diagnostik

Du kan sende oplysninger til Google om, hvordan du bruger enheden, og hvordan den fungerer. Når du deler disse oplysninger, kan det hjælpe Google med at forbedre Android for alle brugere. Gå til hovedskærmen i Google Indstillinger, og tryk på Mere Mere Og derefter Brug og diagnostikFå flere oplysninger om deling af oplysninger for at forbedre Android.