Ajudar les persones a trobar-vos i establir contacte mitjançant el número de telèfon

Podeu ajudar les persones que tinguin el vostre número de telèfon a trobar-vos i establir contacte als serveis de Google.

Ajudar els altres a trobar-vos a Google amb el vostre número

Podeu fer que a les persones que tinguin el vostre número de telèfon els sigui més fàcil contactar-vos en tots els serveis de Google. Per exemple, els amics us podran enviar un missatge o una foto encara que no tinguin la vostra adreça electrònica ni cap altra informació de contacte.

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Informació personal.
  3. Al tauler Informació de contacte, feu clic a Telèfon.
  4. Comproveu que el vostre número de telèfon actual estigui registrat.
  5. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Ajudeu les persones que tinguin el vostre número a trobar-vos als serveis de Google".

Si aquesta opció de configuració està activada, però la següent no ho està, és possible que les persones que facin servir el vostre número de telèfon per trobar-vos no vegin cap altra informació personal vostra.

Ajudar els usuaris a trobar la vostra informació personal a Google mitjançant el vostre número de telèfon

A més a més, podeu ajudar les persones que tinguin el vostre número de telèfon a trobar el vostre nom, la vostra foto i la resta d'informació que hàgiu fet visible a Google. Per exemple, els amics podran veure informació vostra, com ara el nom i la foto, quan facin servir el vostre número per enviar-vos un missatge o una foto.

1. Aneu al Compte de Google.
  2. Al tauler de navegació de l'esquerra, feu clic a Informació personal.
  3. Al tauler Informació de contacte, feu clic a Telèfon.
  4. Comproveu que el vostre número de telèfon actual estigui registrat.
  5. Marqueu la casella que hi ha al costat de l'opció "Ajudeu-les també a trobar el vostre nom, la vostra foto i les altres dades que hàgiu establert com a visibles a Google".
    • Si activeu aquesta opció de configuració, també s'activarà "Ajudeu les persones que tinguin el vostre número a trobar-vos als serveis de Google".

Si aquesta opció de configuració està desactivada, és possible que els usuaris no puguin fer servir el vostre número de telèfon per cercar el vostre nom, la vostra foto ni cap altra informació que hàgiu fet visible.

Quan tenen efecte els canvis

Els canvis fets en aquestes opcions de configuració poden tardar un o dos dies a tenir efecte.

Si compartiu el vostre número de telèfon a la pàgina Sobre mi

El fet d'activar aquestes opcions de configuració no farà que el vostre número de telèfon sigui visible públicament. El podeu compartir amb determinats usuaris a la secció Sobre mi del Compte de Google.

Obteniu informació sobre com podeu triar qui pot veure el vostre número de telèfon i altres dades als serveis de Google.

Si feu servir un telèfon Android

Si teniu un telèfon Android, els usuaris podrien utilitzar el vostre número per enviar-vos missatges des de determinades aplicacions. Per deixar de rebre aquests missatges, podeu desactivar l'opció de configuració corresponent del telèfon. Les opcions de configuració de la secció Telèfon del Compte de Google no s'apliquen a aquest tipus de missatges.