Sobre el Gestor de comptes inactius

El Gestor de comptes inactius permet als usuaris compartir algunes dades del seu compte o avisar altres persones si han estat inactius durant un període de temps determinat. Per configurar-lo, aneu a la pàgina del Gestor de comptes inactius i feu clic a Inicia.

Com detectem l'activitat?

Per saber si encara utilitzeu el compte de Google ens fixem en diversos senyals, entre els quals hi ha els últims inicis de sessió, l'activitat recent de La meva activitat, l'ús de Gmail (per exemple, l'aplicació Gmail al telèfon) i els registres d'Android.

Què passa quan se suprimeix el vostre compte?

Quan se suprimeix un Compte de Google afecta tots els productes que hi estan associats (p. ex., Blogger, AdSense, Gmail), tot i que els afecta de manera diferent. Podeu consultar les dades associades al vostre compte al Tauler de control de Google. Si utilitzeu Gmail amb el vostre compte, ja no podreu accedir a aquest correu electrònic. Tampoc no podreu reutilitzar el vostre nom d'usuari de Gmail.

Per què he de proporcionar un número de telèfon d'un contacte de confiança?

Només utilitzarem el número de telèfon per assegurar-nos que únicament el contacte de confiança pugui baixar les vostres dades. La verificació de la identitat mitjançant un número de telèfon mòbil evita que cap persona no autoritzada que pugui interceptar el correu electrònic que enviem al vostre contacte de confiança tingui accés a les vostres dades.

Què rebran els contactes de confiança?

Els contactes només rebran una notificació quan el compte hagi estat inactiu durant el període de temps especificat, però no durant la configuració. Si decidiu avisar els contactes només quan el vostre compte estigui inactiu, se'ls enviarà un correu electrònic amb l'assumpte i el contingut que escriviu durant la configuració. Afegirem un peu al correu electrònic explicant que heu indicat a Google que enviï un correu electrònic en nom vostre quan ja no utilitzeu el compte. El missatge d'aquest peu serà semblant al següent:

En Jordi Fabregat (jordi.fabregat@gmail.com) ha indicat a Google que us enviï automàticament aquest correu electrònic perquè ha deixat d'utilitzar aquest compte.

Atentament,
L'equip de Comptes de Google

Si decidiu compartir dades amb el vostre contacte de confiança, el correu electrònic també inclourà una llista amb les dades que hàgiu decidit compartir amb el contacte i l'enllaç amb què podrà baixar-les. A continuació trobareu un exemple d'aquest tipus de missatge:

En Jordi Fabregat (jordi.fabregat@gmail.com) ha indicat a Google que us enviï automàticament aquest correu electrònic perquè ha deixat d'utilitzar aquest compte.

En Jordi Fabregat us ha donat accés a les dades següents del seu compte:

• Blogger
  • Drive
  • Correu
  • YouTube

Podeu baixar les dades d'en Jordi aquí.

Atentament,
L'equip de Comptes de Google

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.