Inloggen op een apparaat dat niet van u is

Als u tijdelijk wilt inloggen op een computer, telefoon of tablet die niet van u is, gebruikt u een venster voor privé browsen.

Voorbeeld:

• Een openbare computer die voor veel mensen beschikbaar is, zoals in een bibliotheek of een internetcafé
  • Een apparaat dat u van een vriend of familielid heeft geleend

Als u een apparaat of browser deelt met mensen die u vertrouwt, kunt u het apparaat of de browser instellen voor gebruik door meerdere mensen. Meer informatie over hoe u Chrome kunt delen met anderen.

Privé browsen

Als u inlogt op een apparaat dat door anderen wordt gebruikt, volgt u de onderstaande stappen. Op deze manier kunnen anderen het volgende niet doen:

• uw Google-account gebruiken;
  • achterhalen welke zoekopdrachten u heeft uitgevoerd of welke sites u heeft bezocht;
  • zien dat uw account was ingelogd.
  1. Open een browser-app, zoals Chrome, op een Android-telefoon of -tablet.
  2. Open een privévenster. Selecteer een app voor meer informatie:
  3. Ga naar een Google-service, zoals www.google.com, en log in op uw account.
  4. Wanneer u internet niet meer nodig heeft, sluit u alle privévensters of logt u uit. U kunt als volgt uitloggen:
    1. Ga naar een Google-service, zoals www.google.com.
    2. Tik in de rechterbovenhoek op uw profielafbeelding, initiaal of e-mailadres.
    3. Tik op Uitloggen.

Wanneer u inlogt via een privévenster in Chrome, geldt het volgende:

• Zoekopdrachten die u uitvoert, sites die u bezoekt en andere activiteiten worden niet opgeslagen in de browsegeschiedenis.
  • Uw activiteitsopties worden toegepast, zodat dezelfde activiteit als gewoonlijk wordt opgeslagen in uw Google-account.
  • Cookies worden verwijderd nadat u alle privévensters heeft gesloten.

Opmerking: Privé browsen in andere browsers kan anders werken. Lees de details wanneer u de instructies voor privé browsen volgt.

Als u niet privé kunt browsen

1. Open een browser, zoals Chrome.
  2. Volg deze stappen voordat u inlogt en nadat u bent uitgelogd: