Kirjautuminen jonkun toisen laitteella

Jos kirjaudut sisään tietokoneella, puhelimella tai tabletilla, joka ei ole sinun, suosittelemme käyttämään yksityistä selainikkunaa.

Näin kannattaa tehdä esimerkiksi

• monien käytössä olevalla julkisella tietokoneella, esimerkiksi kirjastossa tai internetkahvilassa
  • ystävältä tai perheenjäseneltä lainatulla laitteella.

Jos jaat laitteen tai selaimen luotettujen ihmisten kanssa, voit määrittää sen tukemaan useita käyttäjiä. Tutustu Chromen jakamiseen muiden kanssa.

Yksityinen selaaminen

Jos kirjaudut sisään jonkun muun laitteella, seuraa alla olevia ohjeita. Näin muut eivät voi

• käyttää Google-tiliäsi
  • nähdä hakujasi tai avaamiasi sivustoja
  • nähdä, kirjauduitko sisään tililläsi.

Chromessa

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili.
  3. Valitse Vierailija.
  4. Siirry Google-palveluun, esim. www.google.comiin, ja kirjaudu tilillesi.
  5. Kun lopetat, sulje Guest Mode ‑selainikkuna. Selaushistoria, evästeet ja sivustodata poistetaan.

Kun käytät Guest Modea Chromessa ja kirjaudut sisään:

• Hakuja, avattuja sivustoja tai muuta toimintaa ei tallenneta selaushistoriaan.
  • Toimintojen hallinnan asetukset ovat voimassa, joten Google-tilille tallennetaan samaa toimintaa kuin yleensäkin.
  • Evästeet poistetaan, kun poistut Guest Modesta.

Lue lisää Guest Moden käytöstä Chromessa.

Chromebookilla: Katso, miten voit käyttää Chromebookia vierailijana.

Muissa selaimissa

Huom. Yksityinen selaaminen saattaa toimia eri tavalla muissa selaimissa. Näet lisätietoja, kun aloitat yksityisen selaamisen.

1. Avaa tietokoneella selain, esimerkiksi Safari.
  2. Avaa yksityinen ikkuna. Katso lisätietoja valitsemalla ensin selain:
  3. Siirry Google-palveluun, esim. www.google.comiin, ja kirjaudu tilillesi.
  4. Kun lopetat, sulje kaikki yksityiset ikkunat tai kirjaudu ulos. Näin kirjaudut ulos:
    1. Siirry Google-palveluun, esim. www.google.comiin.
    2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi, nimikirjaimesi tai sähköpostiosoitteesi.
    3. Valitse Kirjaudu ulos.

Jos yksityinen selaaminen ei ole mahdollista

1. Avaa selain, esimerkiksi Chrome.
  2. Toimi näin ennen sisäänkirjautumista ja uloskirjautumisen jälkeen: