Presentar una sol·licitud relacionada amb el compte d'un usuari difunt

La gent espera que Google garanteixi la seguretat de la seva informació, fins i tot en cas que morin.

Fer plans per al vostre compte
El Gestor de comptes inactius és la millor manera de comunicar-nos qui ha de poder tenir accés a la vostra informació i si voleu que se suprimeixi el vostre compte. Configureu el Gestor de comptes inactius per al vostre compte.

Fer una sol·licitud per al compte d'una persona difunta
Admetem, però, que moltes persones moren sense deixar unes instruccions precises sobre com s'han de gestionar els seus comptes en línia. En alguns casos, podem treballar amb familiars directes i representants per tancar els comptes de la persona difunta. En certes circumstàncies, és possible proporcionar el contingut del compte de l'usuari difunt. En tots aquests casos, la nostra principal responsabilitat és garantir la seguretat i la privadesa de la informació dels usuaris. No podem proporcionar contrasenyes ni detalls d'inici de sessió. Qualsevol decisió de satisfer una sol·licitud relacionada amb un usuari mort només es prendrà després d'una revisió acurada.

Què voleu fer?