Problemen met een verificatielink of -e-mail oplossen

Wanneer u uw account instelt met uw eigen e-mailadres, ontvangt u een verificatie-e-mail. Klik op de link in de e-mail om het maken van uw account te voltooien.

Als u problemen met de verificatielink of -e-mail ondervindt, volgt u de onderstaande stappen.

Ik heb de verificatie-e-mail niet ontvangen

Als u geen e-mail voor het verifiëren van uw account heeft ontvangen nadat u dit heeft ingesteld, volgt u de onderstaande stappen.

1. Controleer uw map met spam- en bulkberichten.
  2. Als u de e-mail daar niet kunt vinden, voegt u account-verification-noreply@google.com toe aan uw adresboek.
  3. Vraag een nieuw verificatie-e-mail aan via uw Google-account.
  4. Log in. Mogelijk moet u uw e-mailadres en wachtwoord opgeven.
  5. Als u een account heeft gemaakt maar dit niet heeft geverifieerd, wordt het bericht 'Accountverificatie vereist' weergegeven. Klik om een nieuwe verificatie-e-mail te verzenden.

Opmerking: Als u niet kunt inloggen op uw Google-account, heeft u mogelijk een typefout gemaakt in uw e-mailadres toen u uw account maakte of probeerde in te loggen. U kunt uw Google-account opnieuw maken met het juiste e-mailadres.

De verificatielink werkt niet

Als u op de link klikt en deze niet werkt:

1. Kopieer de volledige URL.
  2. Plak de URL in de adresbalk van uw browser.
  3. Druk op Enter.

Als de link is verlopen, vraagt u een nieuwe link aan.

1. Ga naar uw Google-account.
  2. Selecteer Inloggen.
  3. Geef uw e-mailadres en uw beste gok voor uw wachtwoord op.
  4. Klik om een nieuwe verificatie-e-mail te verzenden.