E-postmeddelandet Googles lösenordshjälp

Om du har fått ett e-postmeddelande med lösenordshjälp utan att du har bett om det, har förmodligen en annan användare angett din e-postadress av misstag. Om du inte har bett om hjälp behöver du inte vara orolig. Ditt Google-konto är säkert och du behöver inte göra någonting. Detta e-postmeddelande äventyrar varken sekretessen eller säkerheten.

Obs! Om du fick länken för återställning av lösenord på ett annat språk kan det bero på att användaren som av misstag angav din e-postadress öppnade sidan för återställning på det språket.