Correu electrònic d'"Ajuda per a contrasenyes de Google"

Si heu rebut un correu electrònic d'ajuda per a contrasenyes sense haver-lo sol·licitat, és possible que un altre usuari hagi introduït la vostra adreça electrònica per error. Si no heu iniciat la sol·licitud, no patiu: el vostre Compte de Google és segur i no cal que dugueu a terme cap acció. Aquest correu electrònic no compromet la vostra privadesa ni la vostra seguretat.

Nota: Si heu rebut un enllaç per restablir la contrasenya en un altre idioma, és possible que l'usuari que va introduir la vostra adreça electrònica per error accedís a la pàgina de restabliment de contrasenyes en aquesta llengua.