Hitta e-postmeddelandet med lösenordshjälp

Gör följande om du inte får e-postmeddelandet med lösenordshjälp:

1. Kolla om det finns ett e-postmeddelande med ämnesraden Verifieringskod från Google i din inkorg. Om du inte använder Gmail kollar du i inkorgen för den e-postadress du använder när du loggar in på ditt konto. Om du använder Gmail tittar du i inkorgen för den återställningsadress som du angav när du registrerade dig för Gmail. Om du inte har angett en återställningsadress kan du testa att återställa kontot på ett annat sätt.
    • Vi kontrollerar att det är ditt konto genom att ställa några frågor. Svara så gott du kan.
    • Läs kontoåterställningstipsen om du inte vet hur du ska göra.
  2. Kolla i mapparna Skräppost eller Massutskick. Det är möjligt att e-postmeddelandet som vi försökte skicka till dig uppfattades som skräppost eller massutskick av e-postsystemet. Leta efter ett e-postmeddelande med ämnesraden Verifieringskod från Google. Om e-postmeddelandet inte finns i de här mapparna lägger du till noreply@google.com i adressboken och begär ett nytt meddelande med lösenordshjälp.
  3. Har du fortfarande inte fått e-postmeddelandet? Kontakta din e-postleverantör. Kontakta e-postleverantören om du fortfarande inte har fått en länk för återställning av lösenordet trots att du har lagt till "noreply@google.com" i adressboken eller skräppostfiltrets godkännandelista. Meddela e-postleverantören att du inte kan få e-post från adressen "noreply@google.com.".