Finn e-posten om passordhjelp

Hvis du ikke mottar e-posten om passordhjelp, gjør du følgende:

1. Se etter en e-post i innboksen din med «Google-bekreftelseskode» i emnefeltet. Hvis du ikke bruker Gmail, sjekker du innboksen til e-postadressen du bruker for å logge på kontoen din. Hvis du bruker Gmail, sjekker du innboksen til gjenopprettingsadressen du anga da du registrerte deg for Gmail. Hvis du ikke har angitt noen gjenopprettingsadresse, kan du prøve en annen metode for å gjenopprette kontoen din.
  2. Se i mappene for søppelpost og masseutsendelser. Det er mulig at e-posten vi forsøkte å sende deg, ble fanget opp av et filter for søppelpost eller masseutsendelser i e-postsystemet du bruker. Se etter en e-post fra Google med «Google-bekreftelseskode» i emnefeltet. Hvis du ikke finner e-posten i en av disse mappene, bør du legge til noreply@google.com i adresseboken og be om en ny e-post om passordhjelp.
  3. Har du fremdeles ikke mottatt e-posten? Kontakt e-postleverandøren din. Hvis du fortsatt ikke har fått en link for tilbakestilling av passordet etter at du har lagt til «noreply@google.com» i adresseboken eller nettsøppelfilterets godkjenningsliste, bør du kontakte e-postleverandøren din. Gi dem beskjed om at du ikke mottar e-post fra adressen «noreply@google.com».