De e-mail voor ondersteuning voor wachtwoorden vinden

Als u de e-mail voor ondersteuning voor wachtwoorden niet ontvangt, gaat u als volgt te werk:

1. Controleer uw inbox op een e-mail met de onderwerpregel 'Google-verificatiecode'. Als u Gmail niet gebruikt, controleert u de inbox van het e-mailadres waarmee u inlogt op uw account. Als u Gmail gebruikt, controleert u de inbox van het e-mailadres voor accountherstel dat u heeft opgegeven bij aanmelding voor Gmail. Als u geen e-mailadres voor accountherstel heeft opgegeven, probeert u een andere manier om uw account te herstellen.
  2. Controleer de mappen met spam- en bulkberichten. De e-mail is mogelijk onderschept door een filter voor spam- en bulkberichten in uw e-mailsysteem. Zoek naar een e-mail van Google met de onderwerpregel 'Google-verificatiecode'. Als u de e-mail niet in deze mappen kunt vinden, voegt u noreply@google.com toe aan uw adresboek en vraagt u een nieuwe e-mail voor ondersteuning voor wachtwoorden aan.
  3. Heeft u de e-mail nog steeds niet ontvangen? Neem contact op met uw e-mailprovider. Als u nog steeds geen link voor het resetten van uw wachtwoord heeft ontvangen nadat u noreply@google.com aan uw adresboek of aan uw witte lijst met spamfilters heeft toegevoegd, neemt u contact op met uw e-mailprovider. Laat de provider weten dat u geen e-mail kunt ontvangen van het adres noreply@google.com.