Uw algemene accountgegevens bewerken

Als u uw account wilt bewerken, logt u in op de startpagina van Google Accounts.

E-mailadres

1. Log in op uw Google-account.
  2. Klik in het vak 'Persoonlijke gegevens' op E-mail.

Opmerking: Als u een Gmail-adres gebruikt, is het niet mogelijk uw gebruikersnaam te wijzigen. Meer informatie

Telefoonnummer

1. Log in op uw Google-account.
  2. Klik in het vak 'Persoonlijke gegevens' op Telefoon.

Meer informatie over het toevoegen van een telefoonnummer aan uw account

Wachtwoord

1. Log in op uw Google-account.
  2. Scrol omlaag naar het vak 'Inloggen'.
  3. Klik op Wachtwoord.

Ga naar het Veiligheidscentrum van Google voor meer informatie over beveiliging en veiligheid.

Eigen naam, bijnaam

1. Log in op uw Google-account.
  2. Klik in het vak 'Persoonlijke gegevens' op Naam.

Als u Google+ gebruikt, kunt u uw eigen naam of bijnaam wijzigen door op Profiel bewerken te klikken in het gedeelte 'Persoonlijke gegevens'.

Geboortedatum

Als u een geboortedatum heeft opgegeven in uw account, kunt u deze updaten via Google+.

Tijdzone

Wanneer u op reis bent, wilt u afspraken mogelijk weergeven met de tijdzone van uw huidige locatie. Als u uw tijdzone wilt wijzigen, bewerkt u uw instellingen in Google Agenda.

Profielfoto

Als u Google+ gebruikt, leest u deze stappen voor het wijzigen van uw profielfoto.

Producten verwijderen

1. Log in op uw Google-account.
  2. Scrol omlaag naar het vak 'Accountbeheer'.
  3. Klik op Producten verwijderen.
  4. Klik op de link om het gewenste product te verwijderen.

Het is niet altijd mogelijk een afzonderlijke service te verwijderen. Als u meer informatie wilt over de beschikbare opties voor een service, gaat u naar de Help-pagina van Google, waar u uitgebreide informatie over specifieke producten kunt vinden.

Uw account verwijderen

1. Log in op uw Google-account.
  2. Scrol omlaag naar het vak 'Accountbeheer'.
  3. Klik op Google-account en gegevens verwijderen.
  4. Lees de instructies goed door en volg de stappen op de pagina.
  • Als u uw account verwijdert, worden de Google-producten die zijn gekoppeld aan dat account, zoals uw web- en app-activiteit, definitief verwijderd.
  • Als u Gmail gebruikt in uw account, heeft u geen toegang meer tot uw postvak IN en kunt u uw Gmail-gebruikersnaam niet opnieuw gebruiken.

Ga naar het Veiligheidscentrum van Google voor tips voor online veiligheid.