Uw algemene accountgegevens bewerken

Als u uw account wilt bewerken, logt u in op de startpagina van Google Accounts.

E-mailadres
  1. Log in bij Mijn account.
  2. Kies Uw persoonlijke informatie in het gedeelte 'Persoonlijke informatie en privacy'.
  3. Selecteer E-mail.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Opmerking: Als u een Gmail-adres gebruikt, is het niet mogelijk uw gebruikersnaam te wijzigen. Meer informatie

Telefoonnummer
  1. Log in bij Mijn account.
  2. Kies Uw persoonlijke informatie in het gedeelte 'Persoonlijke informatie en privacy'.
  3. Selecteer Telefoon.
  4. Volg de instructies op het scherm.

Meer informatie over het toevoegen van een telefoonnummer aan uw account

Wachtwoord
  1. Log in bij Mijn account.
  2. Selecteer Inloggen bij Google in het gedeelte 'Inloggen en beveiliging'.
  3. Selecteer Wachtwoord.
  4. Geef uw wachtwoord zo nodig opnieuw op.
  5. Volg de instructies op het scherm en selecteer Wachtwoord wijzigen.

Ga naar het Veiligheidscentrum van Google voor meer informatie over beveiliging en veiligheid.

Bijnaam van account
  1. Log in bij Mijn account.
  2. Kies Uw persoonlijke informatie in het gedeelte 'Persoonlijke informatie en privacy'.
  3. Kies Bijnaam.
  4. Geef uw nieuwe bijnaam op (of verwijder uw huidige bijnaam).
  5. Kies Gereed.

Als u Google+ gebruikt, kunt u uw eigen naam of bijnaam wijzigen door op Profiel bewerken te klikken in het gedeelte 'Persoonlijke gegevens'.

Geboortedatum

Als u een geboortedatum heeft opgegeven in uw account, kunt u deze updaten via Google+.

Tijdzone

Wanneer u op reis bent, wilt u evenementen mogelijk weergeven met de tijdzone van uw huidige locatie. Als u uw tijdzone wilt wijzigen, bewerkt u uw instellingen in Google Agenda.

Profielfoto

Als u Google+ gebruikt, leest u deze stappen voor het wijzigen van uw profielfoto.

Producten verwijderen
  1. Log in bij Mijn account.
  2. Selecteer Uw account of services verwijderen in het gedeelte 'Accountvoorkeuren'.
  3. Kies Producten verwijderen.
  4. Klik op de link om het gewenste product te verwijderen.

Het is niet altijd mogelijk een afzonderlijke service te verwijderen. Als u meer informatie wilt over de beschikbare opties voor een service, gaat u naar de Help-pagina van Google, waar u uitgebreide informatie over specifieke producten kunt vinden.

Uw account verwijderen
  1. Log in bij Mijn account. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen.
  2. Selecteer Uw account of services verwijderen in het gedeelte 'Accountvoorkeuren'.
  3. Kies Google-account en gegevens verwijderen.
  4. Controleer wat u gaat verwijderen en vink beide selectievakjes onder aan de pagina aan. Kies Account verwijderen.

Opmerking: Als u uw account verwijdert, worden de Google-producten die zijn gekoppeld aan dat account, zoals uw Web- en app-activiteit, definitief verwijderd. Als u Gmail gebruikt in uw account, heeft u geen toegang meer tot uw Postvak IN en kunt u uw Gmail-gebruikersnaam niet opnieuw gebruiken.

Ga naar het Veiligheidscentrum van Google voor tips voor online veiligheid.