Tilin perustietojen muokkaaminen

Voit muokata tiliäsi kirjautumalla sisään Google-tilien etusivulla.

Sähköpostiosoite

1. Kirjaudu Google-tiliisi.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot -ruudussa Sähköposti.

Huomaa: käyttäjänimeä ei voi muuttaa, jos käytät Gmailia. Lisätietoja

Puhelinnumero

1. Kirjaudu Google-tiliisi.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot -ruudussa Puhelin.

Lisätietoja puhelinnumeron lisäämisestä tiliin.

Salasana

1. Kirjaudu Google-tiliisi.
  2. Vieritä alas Kirjautuminen-ruutuun.
  3. Valitse Salasana.

Lisätietoja tietoturvasta ja turvallisuudesta on Googlen turvallisuuskeskuksessa.

Oma nimi tai lempinimi

1. Kirjaudu Google-tiliisi.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot -ruudussa Nimi.

Jos sinulla on Google+, voit vaihtaa oman nimesi tai lempinimesi valitsemalla Henkilökohtaiset tiedot -ruudussa Muokkaa profiilia.

Syntymäpäivä

Jos olet ilmoittanut syntymäpäiväsi tilissäsi, voit päivittää tiedon Google+:n kautta.

Aikavyöhyke

Kun olet matkoilla, haluat ehkä tarkastella tapahtumia senhetkisen aikavyöhykkeen ajassa. Voit vaihtaa aikavyöhykettä muokkaamalla Google-kalenterin asetuksia.

Profiilikuva

Jos käytät Google+:aa, lue nämä ohjeet profiilikuvan vaihtamiseen.

Tuotteiden poistaminen

1. Kirjaudu Google-tiliisi.
  2. Vieritä alas Tilinhallinta-ruutuun.
  3. Valitse Poista tuotteita.
  4. Klikkaa poistettavan tuotteen poistamislinkkiä.

Huomaa, että yksittäistä palvelua ei aina voi poistaa. Jos haluat lisätietoja yksittäisen palvelun kohdalla käytettävissä olevista vaihtoehdoista, Google-ohjesivulla on kattavat tuotekohtaiset tiedot.

Tilin poistaminen

1. Kirjaudu Google-tiliisi.
  2. Vieritä alas Tilinhallinta-ruutuun.
  3. Valitse Poista Google-tili ja tilin tiedot.
  4. Lue ohjeet huolellisesti ja noudata sivulla kerrottuja ohjeita.
  • Jos poistat tilisi, poistat pysyvästi tiliin liittyvät Google-tuotteet, kuten verkko- ja sovellushistoriasi.
  • Jos käytät tililläsi Gmailia, et pääse enää lukemaan sähköpostejasi, etkä voi käyttää uudelleen Gmail-käyttäjänimeäsi.

Tutustu verkkoturvallisuutta koskeviin vinkkeihin Googlen turvallisuuskeskuksessa.

hc_author_kelly

Tämän ohjesivun on kirjoittanut Kaley, tilien tukitiimin jäsen. Jos sinulla on parannusehdotuksia artikkeliin, kerro ne alla.