Tilin perustietojen muokkaaminen

Voit muokata tiliäsi kirjautumalla sisään Google-tilien etusivulla.

Sähköpostiosoite
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot ja tietosuoja -kohdassa Henkilökohtaiset tietosi.
  3. Valitse Sähköposti.
  4. Seuraa näkyviin tulevia ohjeita.

Huom. Käyttäjänimeä ei voi muuttaa, jos käytät Gmailia. Lisätietoja

Puhelinnumero
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot ja tietosuoja -kohdassa Henkilökohtaiset tietosi.
  3. Valitse Puhelin.
  4. Seuraa näkyviin tulevia ohjeita.

Lisätietoja puhelinnumeron lisäämisestä tiliin

Salasana
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva -osiossa Kirjautuminen Googleen.
  3. Valitse Salasana.
  4. Kirjoita salasanasi uudelleen tarvittaessa.
  5. Seuraa näytön ohjeita ja valitse Vaihda salasana.

Lisätietoja tietoturvasta ja turvallisuudesta on Googlen turvallisuuskeskuksessa.

Tilin lempinimi
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot ja tietosuoja -kohdassa Henkilökohtaiset tietosi.
  3. Valitse Lempinimi.
  4. Lisää uusi lempinimi (tai poista nykyinen).
  5. Valitse Valmis.

Jos sinulla on Google+, voit vaihtaa oman nimesi tai lempinimesi valitsemalla Henkilökohtaiset tiedot -ruudussa Muokkaa profiilia.

Syntymäpäivä

Jos olet ilmoittanut syntymäpäiväsi tilitiedoissasi, voit päivittää tiedon Google+:n kautta.

Aikavyöhyke

Kun olet matkoilla, haluat ehkä tarkastella tapahtumia senhetkisen aikavyöhykkeen ajassa. Voit vaihtaa aikavyöhykettä muokkaamalla Google-kalenterin asetuksia.

Profiilikuva

Jos käytät Google+:aa, lue nämä ohjeet profiilikuvan vaihtamiseen.

Tuotteiden poistaminen
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Tiliasetukset-osiossa Poista tilisi tai palveluita.
  3. Valitse Poista tuotteita.
  4. Klikkaa poistettavan tuotteen poistamislinkkiä.

Huomaa, että yksittäistä palvelua ei aina voi poistaa. Jos haluat lisätietoja yksittäisen palvelun kohdalla käytettävissä olevista vaihtoehdoista, Google-ohjesivulla on kattavat tuotekohtaiset tiedot.

Tilin poistaminen
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää uuden.
  2. Valitse Tiliasetukset-osiossa Poista tilisi tai palveluita.
  3. Valitse Poista Google-tili ja tilin tiedot.
  4. Tarkista poistettavat tiedot ja merkitse molemmat valintaruudut sivun alaosassa. Valitse Poista tili.

Huom. Jos poistat tilisi, poistat pysyvästi myös tiliin liittyvät Google-tuotteet, kuten Verkko- ja sovellustoimintasi. Jos käytät tililläsi Gmailia, et pääse enää lukemaan sähköpostejasi etkä voi ottaa Gmail-käyttäjänimeäsi uudelleen käyttöön.

Tutustu verkkoturvallisuutta koskeviin vinkkeihin Googlen turvallisuuskeskuksessa.

hc_author_kelly

Tämän ohjesivun on kirjoittanut Kaley, tilien tukitiimin jäsen. Jos sinulla on parannusehdotuksia artikkeliin, kerro ne alla.