Google-tilin tietojen muokkaaminen

Voit hallinnoida Google-tiliisi yhdistettyjä tietoja.

Tilin perustietojen muokkaaminen

Voit muokata esimerkiksi nimeäsi, syntymäpäivääsi, sukupuoltasi sekä tiliisi yhdistettyjä sähköpostiosoitteita ja puhelinnumeroja.

1. Kirjaudu Oma tili ‑sivulle.
  2. Valitse Henkilötiedot ja tietosuoja ‑kohdassa Henkilökohtaiset tietosi.
  3. Valitse tiedot, joita haluat muokata, ja noudata ohjeita.

Lisää omista tiedoistasi

Sukupuoli

Oma tili -sivun Sukupuoli-osiossa on muutama vaihtoehto. Voit

• määrittää sukupuolesi
  • kieltäytyä määrittämästä sukupuoltasi
  • lisätä haluamasi sukupuolen ja kertoa Googlelle, kuinka haluat sinuun viitattavan.

Kuka näkee sukupuolesi

Oletuksena tietoja sukupuolestasi ei näytetä muille Google-tuotteiden käyttäjille. Tietoja minusta -sivulla voit määrittää, kuka näkee sukupuolesi.

Kuinka Google käyttää tietoa sukupuolestasi

Käytämme tietoa sukupuolestasi Google-palvelujen käyttökokemuksen räätälöimiseen. Kun määrität sukupuolesi, voimme tehdä seuraavia asioita:

• Räätälöidä viestejä, mainoksia ja muita sinuun viittaavia tekstejä. Jos käytössä on palvelun englanninkielinen versio, sukupuolesi näkevät käyttäjät voivat esimerkiksi nähdä tekstin "Send him a message" tai "In her circles".
  • Tarjota osuvampaa, räätälöityä sisältöä, joka saattaa kiinnostaa sinua.

Jos et määritä sukupuoltasi, viittaamme sinuun sukupuolineutraaleilla termeillä, englanniksi esimerkiksi "Send them a message".

Salasanan vaihtaminen
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva -osiossa Kirjautuminen Googleen.
  3. Valitse Salasana.
  4. Kirjoita salasanasi uudelleen tarvittaessa.
  5. Noudata ohjeita ja valitse Vaihda salasana.

Saat lisätietoja tietoturvasta ja turvallisuudesta Googlen turvallisuuskeskuksesta.

Muille näytettävien tietojen määrittäminen

Tietoja minusta -sivulla voit määrittää itseäsi koskevia tietoja, joita muut käyttäjät voivat nähdä Googlen eri palveluissa, kuten Gmailissa ja Hangoutsissa. Esikatselun avulla voit myös tarkistaa, miten tiedot esitetään.

Voit muokata esimerkiksi seuraavia:

• lempinimesi
  • sukupuolesi
  • työpaikkasi ja muut työtä koskevat tietosi
  • henkilökohtaiset yhteystietosi, kuten puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi
  • työyhteystietosi, kuten työsähköpostiosoitteesi ja -puhelinnumerosi
  • paikat, joissa olet käynyt
  • koulutustietosi.

Lue lisätietoja näiden tietojen päivittämisestä ja esikatselusta.

Aikavyöhyke

Matkoilla voi olla hyödyllistä asettaa kellonaika näkymään paikallisen aikavyöhykkeen mukaan. Lue lisätietoja aikavyöhykkeen vaihtamisesta Google Kalenterissa.