Tilin perustietojen muokkaaminen

Voit muokata tiliäsi kirjautumalla sisään Google-tilien etusivulla.

Sähköpostiosoite

Valitse Sähköposti ja puhelin -kohdassa Muokkaa, niin voit muokata tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta (käyttäjänimeä). Käyttäjänimeä ei voi muuttaa, jos käytät Gmailia. Lisätietoja

Salasana

Valitse sivun yläreunassa Tietoturva. Valitse Salasana-kohdassa Vaihda salasana. Lisätietoja tietosuojasta ja turvallisuudesta on Googlen turvallisuuskeskuksessa.

Oma nimi tai lempinimi

Klikkaa Henkilökohtaiset tiedot -välilehteä. Jos käytät Google+ -palvelua, voit vaihtaa oman nimesi tai lempinimesi valitsemalla Muokkaa profiilia. Jos et käytä Google+ -palvelua, valitse Henkilökohtaiset tiedot -kohdassa Muokkaa.

Syntymäpäivä

Jos olet ilmoittanut syntymäpäiväsi tilissäsi, voit päivittää tiedon Google+ -palvelun kautta.

1. Avaa Google+. Aseta kohdistin vasempaan yläkulmaan, jossa on Google+ -päävalikko. Valitse Profiili.
  2. Valitse sivun yläreunassa Tietoja.
  3. Valitse Perustiedot-kohdassa Muokkaa.
  4. Kirjoita Syntymäpäivä-osioon kuukausi, päivä ja vuosi. Oikeanpuoleisesta avattavasta valikosta voit valita, kuka näkee syntymäpäiväsi profiilissasi.
  5. Valitse Tallenna.

Aikavyöhyke

Kun olet matkoilla, haluat ehkä tarkastella tapahtumia senhetkisen aikavyöhykkeen ajassa. Voit vaihtaa aikavyöhykettä muokkaamalla Google-kalenterin asetuksia.

Profiilikuva

Jos käytät Google+ -palvelua, kirjaudu sisään osoitteessa plus.google.com. Siirrä hiiren osoitin profiilikuvasi päälle ja vaihda kuva valitsemalla . Voit lähettää kuvan, valita jonkin Google+ -palvelussa jaetuista kuvista tai ottaa uuden kuvan. Lisätietoja profiilikuvan määrittämisestä.

Jos et käytä Google+ -palvelua, mutta sinulla on julkinen Google-profiili, kirjaudu tiliisi osoitteessa accounts.google.com. Valitse Muokkaa profiilia ja vaihda profiilikuvasi.

Tuotteiden poistaminen

Jos haluat poistaa tuotteita tilistäsi, valitse sivun yläreunassa Tietohallintatyökalut. Valitse Tietojen hallintatyökalut -kohdan Tilinhallinta-tekstin vierestä Poista tuotteita ja valitse luettelosta sopiva linkki.

Huomaa, että yksittäistä palvelua ei aina voi poistaa. Jos haluat lisätietoja yksittäisen palvelun kohdalla käytettävissä olevista vaihtoehdoista, Google-ohjesivulla on kattavat tuotekohtaiset tiedot.

Tilin poistaminen

Jos haluat poistaa tilisi, valitse sivun yläreunassa Tietojen hallintatyökalut. Valitse Tietojen hallintatyökalut -kohdassa Poista tili ja tiedot.

• Jos poistat tilisi, poistat pysyvästi tiliin liittyvät Google-tuotteet, kuten Orkut-profiilisi ja verkkohistoriasi.
  • Jos käytät tililläsi Gmailia, et pääse enää lukemaan sähköpostejasi, etkä voi käyttää uudelleen Gmail-käyttäjänimeäsi.

Tutustu verkkoturvallisuutta koskeviin vinkkeihin Googlen turvallisuuskeskuksessa.