Google-tilin tietojen muokkaaminen

Voit hallita Google-tiliisi liittyviä tietoja.

Tilin perustietojen muokkaaminen

Voit muokata esimerkiksi nimeäsi, tiliisi liittyvää sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa sekä syntymäaikaasi. Ne ovat perustietoja, joiden avulla muut voivat ottaa sinuun helpommin yhteyttä esimerkiksi Hangoutsissa, Gmailissa ja Mapsissa.

1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Henkilökohtaiset tiedot ja tietosuoja -kohdassa Henkilökohtaiset tietosi.
  3. Valitse muokattavat tiedot ja noudata näkyviin tulevia ohjeita.

Huom. Tällä sähköpostiosoitteella ja puhelinnumerolla vain helpotetaan käyttäjien tunnistamista ja yhteydenpitoa. Ne ovat eri asia kuin palauttamisen puhelinnumero ja sähköpostiosoite, joilla tilin käyttöoikeus voidaan palauttaa helpommin ongelmatilanteissa.

Salasanan vaihtaminen
  1. Kirjaudu Oma tili -sivulle.
  2. Valitse Sisäänkirjautuminen ja tietoturva -osiossa Kirjautuminen Googleen.
  3. Valitse Salasana.
  4. Kirjoita salasanasi uudelleen tarvittaessa.
  5. Seuraa näkyviin tulevia ohjeita ja valitse Vaihda salasana.

Lisätietoja tietoturvasta ja turvallisuudesta on Googlen turvallisuuskeskuksessa.

Määritä, mitä tietoja muut näkevät

Tietoja minusta -sivulla voit valita, mitä tietoja muille näytetään. Voit valita, mitä tietojasi muut näkevät Gmailissa, Hangoutsissa ja muissa Googlen palveluissa. Voit vaikuttaa esimerkiksi seuraaviin:

• lempinimesi
  • työpaikkasi ja muut työtä koskevat tietosi
  • henkilökohtaiset yhteystietosi, kuten puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi
  • työyhteystietosi, kuten työsähköpostiosoitteesi ja -puhelinnumerosi
  • paikat, joissa olet käynyt
  • koulutustietosi.

Lue lisää näiden tietojen päivittämisestä.

Aikavyöhyke

Matkustaessasi haluat ehkä nähdä tapahtumien ajat paikallisen aikavyöhykkeen mukaan. Voit vaihtaa aikavyöhykettä Google Kalenterissa.

Miten Google käyttää antamiasi tietoja

Google käyttää antamiasi tietoja Googlen tuotteissa (kuten Hangoutsissa, Gmailissa ja Mapsissa) kertoakseen sinusta lisää muille käyttäjille ja helpottaakseen yhteydenottoa sinuun. Esimerkiksi Gmailissa tai Hangouts-sovelluksessa keskustelukumppani näkee jakamasi yhteystiedot klikkaamalla tai koskettamalla profiilikuvaasi.

Lue lisää muille näytettävien tietojen määrittämisestä Googlen palveluissa.