Skift billede, navn og andre oplysninger på din Google-konto

Du kan opdatere, tilføje og fjerne nogle grundlæggende oplysninger på din konto.

Dit navn og profilbillede kan ses af andre, der bruger Google-tjenester, bl.a. når du kommunikerer eller deler indhold med dem. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer, hvad andre kan se om dig i Google-tjenester.

Bemærk! Hvis du bruger et andet navn på din YouTube-kanal, afspejles eventuelle ændringer af dit navn på din Google-konto ikke på YouTube. Få flere oplysninger om dit YouTube-kanalnavn her.

Hvis du ændrer dit Google-navn eller -profilbillede, medfører det ingen ændring af dit YouTube-navn eller -profilbillede

Tilføj eller rediger profilbillede

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Klik på Foto under "Personlige oplysninger".
  3. Upload et billede fra din computer, eller vælg et af dine billeder i Google Fotos.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at beskære eller rotere dit billede, indtil du er tilfreds med det.
  5. Klik på Gem som profilbillede nederst til venstre.

Skift navn

Du kan ændre dit navn, så mange gange du vil.

1. Log ind på din Google-konto.
  2. Under "Personlige oplysninger" skal du klikke på Navn og derefter Rediger Rediger.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Ret et gammelt navn, der stadig vises

Hvis du har ændret dit navn, og det gamle navn stadig vises, kan du rydde din cache og dine cookies.

Vigtigt! Når du rydder dine cookies, bliver du muligvis logget ud af websites, som ikke tilhører Google.

Rediger dine personlige oplysninger

Du kan redigere personlige oplysninger såsom din fødselsdato og dit køn. Du kan også skifte mailadresser og telefonnumre på din konto.
  1. Log ind på din Google-konto.
  2. Under "Personlige oplysninger" skal du klikke på de oplysninger, du vil ændre.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Flere oplysninger

Navn

Du kan ændre dit navn, så mange gange du vil.

Kaldenavn
Hvis du ikke har angivet et navn, og du allerede har oprettet et kaldenavn, bruges dette. Hvis du sletter dit kaldenavn, kan du ikke angive et nyt. Dette kaldenavn er ikke det samme som det kaldenavn, du kan tilføje på siden "Om mig". Hvis du vil ændre det andet kaldenavn, skal du gå til Om mig.
Fødselsdato

Når først du har føjet din fødselsdato til din konto, kan du ikke slette den igen. Du kan dog godt redigere den og lave om på, hvem der kan se den.

Bemærk! Oplysninger om din fødselsdato kan bruges i forbindelse med kontosikkerhed og tilpasning i Google-tjenester.

Hvem kan se din fødselsdato?

Din fødselsdato deles som standard ikke med andre, der bruger Google-tjenester. Du kan bestemme, hvem der kan se din fødselsdato, ved at gå til sektionen Om mig på din Google-konto.

Nogle eksempler på, hvordan Google bruger oplysninger om din fødselsdato

Google kan bruge din fødselsdato til at:

• Tjekke, at du er gammel nok til at bruge visse tjenester og funktioner. YouTube-videoer med aldersbegrænsning er f.eks. ikke tilgængelige for børn.
  • Vide, hvornår der skal vises et fødselsdagstema på siden Google Søgning.
  • Fastslå din aldersgruppe med henblik på tilpassede anbefalinger og annoncer. Du kan deaktivere tilpassede annoncer.
Køn

Du har et par valgmuligheder i sektionen Køn på din Google-konto. Du kan:

• Angive dit køn
  • Vælge ikke at angive dit køn
  • Tilføje et tilpasset køn og vælge, hvordan Google skal tiltale dig

Hvem kan se dit køn?

Dit køn deles som standard ikke med andre, der bruger Google-tjenester. Du kan bestemme, hvem der kan se dit køn, ved at gå til sektionen Om mig på din Google-konto.

Sådan bruger Google oplysninger om dit køn

Vi bruger dit køn til at give dig en mere personlig oplevelse i Google-tjenester. Når du angiver dit køn, hjælper du os med at:

• Tilpasse beskeder og anden tekst, der henviser til dig personligt. Brugere, der kan se dit køn, kan f.eks. få vist tekst såsom "Send ham en besked" eller "I hendes cirkler".
  • Vise mere relevant, skræddersyet indhold, du kunne være interesseret i, såsom annoncer.

Hvis du ikke angiver dit køn, bruger vi kønsneutrale udtryk, når vi refererer til dig, f.eks. "Send vedkommende en besked".

Rediger andre oplysninger

Skift adgangskode
  1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Login på Google i sektionen "Sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode. Log ind igen, hvis du bliver bedt om det.
  4. Følg vejledningen på skærmen. Se, hvordan du opretter en stærk adgangskode.

Få flere oplysninger om sikkerhed og beskyttelse på nettet.

Vælg, hvilke af dine oplysninger andre kan se

Du kan vælge, hvilke oplysninger andre kan se om dig i Google-tjenester, ved at gå til sektionen Om mig på din Google-konto.

Se, hvilke oplysninger du kan ændre, og hvordan du ændrer dem.

Skift din tidszone

Når du er ude at rejse, kan du se tidspunktet for begivenheder i den tidszone, hvor du befinder dig.

Se, hvordan du skifter tidszone i Google Kalender.