Rediger navn og andre oplysninger på din Google-konto

Du kan opdatere, tilføje og fjerne nogle grundlæggende oplysninger på din konto.

Tilføj eller rediger dit profilbillede

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menuefterfulgt afIndstillinger efterfulgt af Din Gmail-konto efterfulgt af Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Personlige oplysninger øverst.
  4. Under "Profil" skal du trykke på Billede efterfulgt af Angiv profilbillede.
  5. Tag eller vælg et billede, tryk og hold på det, og træk billedet til midten af firkanten.
  6. Tryk på Acceptér.
Tip! Du kan trykke på og redigere dit profilbillede de fleste steder, hvor det vises.

Rediger dit navn

Du kan ændre dit navn så mange gange, du vil, så længe det ikke er mere end tre gange på ét minut. Denne begrænsning gælder ikke for konti, der er oprettet for mindre end to uger siden.

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menuefterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Din Gmail-konto efterfulgt af Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Personlige oplysninger øverst.
  4. Tryk på Navn under "Profil".
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Rediger dine personlige oplysninger

Du kan redigere personlige oplysninger såsom din fødselsdato og dit køn. Du kan også skifte mailadresser og telefonnumre på din konto.
  1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menuefterfulgt af Indstillinger efterfulgt af Din Gmail-konto efterfulgt af Administrer din Google-konto.
  3. Tryk på Personlige oplysninger øverst.
  4. Vælg de oplysninger, du vil ændre.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Flere oplysninger

Navn

Du kan ændre dit navn så mange gange, du vil, så længe det ikke er mere end tre gange på ét minut. Denne begrænsning gælder ikke for konti, der er oprettet for mindre end to uger siden.

Kaldenavn

Hvis du allerede har oprettet et kaldenavn, bruges dette, hvis du ikke har angivet et navn. Hvis du sletter dit kaldenavn, kan du ikke angive et nyt. Dette kaldenavn er ikke det samme som det kaldenavn, du kan tilføje på siden "Om mig". Hvis du vil ændre det andet kaldenavn, skal du gå til Om mig.

Fødselsdato

Når først du har føjet din fødselsdato til din konto, kan du ikke slette den igen. Du kan dog godt redigere den og lave om på, hvem der kan se den.

Bemærk! Oplysninger om din fødselsdato kan bruges i forbindelse med kontosikkerhed og tilpasning i alle Google-tjenester.

Hvem kan se din fødselsdag?

Din fødselsdato deles som standard ikke med andre, der bruger Google-tjenester. Du kan bestemme, hvem der kan se din fødselsdato, ved at gå til sektionen Om mig på din Google-konto.

Sådan bruger Google oplysninger om din fødselsdato

Google kan bruge din fødselsdato til at:

• Tjekke, at du er gammel nok til at bruge visse tjenester og funktioner. YouTube-videoer med aldersbegrænsning er f.eks. ikke tilgængelige for børn.
  • Vide, hvornår der skal vises et fødselsdagstema på siden Google Søgning.
  • Fastslå din aldersgruppe med henblik på tilpassede anbefalinger og annoncer. Du kan deaktivere tilpassede annoncer.
Køn

Du har et par valgmuligheder i sektionen Køn på din Google-konto. Du kan:

• Angive dit køn
  • Vælge ikke at angive dit køn
  • Tilføje et tilpasset køn og vælge, hvordan Google skal tiltale dig

Hvem kan se dit køn?

Dit køn deles som standard ikke med andre, der bruger Google-tjenester. Du kan bestemme, hvem der kan se dit køn, ved at gå til sektionen Om mig på din Google-konto.

Sådan bruger Google oplysninger om dit køn

Google bruger dit køn til at give dig en mere personlig oplevelse i Google-tjenester. Når du angiver dit køn, hjælper du os med at:

• Tilpasse beskeder og anden tekst, der henviser til dig personligt. Brugere, der kan se dit køn, kan f.eks. få vist tekst såsom "Send ham en besked" eller "I hendes cirkler".
  • Give mere relevant, skræddersyet indhold, du kunne være interesseret i, såsom annoncer.

Hvis du ikke angiver dit køn, bruger vi kønsneutrale udtryk, når vi tiltaler dig, f.eks. "Send vedkommende en besked".

Rediger andre oplysninger

Skift adgangskode
  1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad. Tryk på Menu Menu efterfulgt af Indstillinger efterfulgt af din konto efterfulgt af Administrer din Google-konto. Hvis du ikke bruger Gmail, skal du gå til myaccount.google.com.
  2. Tryk på Personlige oplysninger øverst.
  3. Vælg Adgangskode. Log ind igen, hvis du bliver bedt om det.
  4. Følg vejledningen på skærmen. Se, hvordan du opretter en stærk adgangskode.

Få flere oplysninger om sikkerhed og beskyttelse på nettet.

Bestem, hvad andre kan se om dig

Du kan vælge, hvilke oplysninger andre kan se om dig i Google-tjenester. Tryk på Gå til Om mig under "Vælg, hvad andre kan se".

Se, hvilke oplysninger du kan ændre, og hvordan du ændrer dem.

Skift din tidszone

Når du er ude at rejse, kan du se begivenheder, der finder sted i den tidszone, hvor du befinder dig.

Se, hvordan du skifter tidszone i Google Kalender.