Rediger dine Google-kontooplysninger

Administrer oplysninger, der er knyttet til din Google-konto.

Rediger dine grundlæggende kontooplysninger

Du kan redigere oplysninger som f.eks. dit navn, din fødselsdag, dit køn og de mailadresser og telefonnumre, der er knyttet til din konto.

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg de oplysninger, du vil redigere, og følg vejledningen.

Mere om dine oplysninger

Køn

Du har flere valgmuligheder i sektionen "Køn" under Min konto. Du kan:

• Angive dit køn
  • Afvise at angive dit køn
  • Tilføje et tilpasset køn og fortælle Google, hvordan du gerne vil tiltales

Hvem kan se dit køn?

Oplysninger om dit køn deles som standard ikke med andre brugere af Google-produkter. Du kan selv vælge, hvem der kan se dit køn, på siden "Om mig".

Sådan bruger Google oplysninger om dit køn

Google bruger dit køn til at give dig en mere personlig oplevelse i Google-tjenester. Når du angiver dit køn, hjælper du os med at:

• Tilpasse beskeder, annoncer og anden tekst, der henviser til dig personligt. Brugere, der kan se dit køn, kan f.eks. få vist meddelelser såsom "Send ham en besked" eller "I hendes circler".
  • Give mere relevant, skræddersyet indhold, du kunne være interesseret i.

Hvis du ikke angiver dit køn, bruger vi kønsneutrale udtryk, når vi henviser til dig, f.eks. "Send vedkommende en besked".

Skift adgangskode
  1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Login på Google i sektionen "Login og sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode.
  4. Indtast din adgangskode igen, hvis du bliver bedt om det.
  5. Følg vejledningen, og vælg Skift adgangskode.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhed i Googles sikkerhedscenter.

Vælg selv, hvordan andre ser dig

På siden "Om mig" kan du vælge, hvilke oplysninger andre brugere kan se om dig i dine Google-tjenester, f.eks. Gmail og Hangouts. Du kan også se, hvordan andre brugere ser dine oplysninger.

Nogle af de ting, du kan ændre, er:

• Kaldenavn
  • Køn
  • Oplysninger om beskæftigelse, f.eks. hvor du arbejder
  • Personlige kontaktoplysninger, f.eks. dit telefonnummer, din mailadresse og din postadresse
  • Kontaktoplysninger for dit arbejde, f.eks. din mailadresse og dit telefonnummer
  • Steder, du har besøgt
  • Oplysninger om uddannelse

Find ud af, hvordan du opdaterer disse oplysninger, og hvordan andre brugere ser dem.

Tidszone

Når du er ude at rejse, kan det være nyttigt at se begivenheder, der er angivet i den tidszone, hvor du befinder dig. Få oplysninger om, hvordan du ændrer din tidszone i Google Kalender.