Skift navn og andre indstillinger på din Google-konto

Du kan opdatere, tilføje og fjerne nogle grundlæggende oplysninger på din konto.

Rediger dit navn

1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Under "Personlige oplysninger" skal du vælge Navn og derefter Rediger Rediger.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Se, hvor dit navn vises.

Rediger dine personlige oplysninger

Du kan redigere oplysninger såsom fødselsdato og køn. Du kan også skifte mailadresser og telefonnumre på din konto.
  1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg de oplysninger, du vil ændre, under "Personlige oplysninger".
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Mere info

Navn

Hvis det er mere end to uger siden, du oprettede din konto, kan du ændre dit navn så meget, du vil, så længe det ikke er mere end tre gange på ét minut.

Kaldenavn
Hvis du allerede har oprettet et kaldenavn, bruges dette, hvis du ikke har angivet et navn. Hvis du sletter dit kaldenavn, kan du ikke angive et nyt. Dette kaldenavn er ikke det samme som det kaldenavn, du kan tilføje på siden "Om mig". Hvis du vil ændre det andet kaldenavn, skal du gå til Om mig.
Fødselsdato

Når først du har føjet din fødselsdato til din konto, kan du ikke slette den igen. Du kan dog godt redigere den og lave om på, hvem der kan se den.

Bemærk! Oplysninger om din fødselsdato kan bruges i forbindelse med kontosikkerhed og tilpasning i alle Google-tjenester.

Hvem kan se din fødselsdato?

Din fødselsdato deles som standard ikke med andre, der bruger Google-tjenester. Du kan bestemme, hvem der kan se din fødselsdato, ved at gå til sektionen Om mig på din Google-konto.

Sådan bruger Google oplysninger om din fødselsdato

Google kan bruge din fødselsdato til at:

• Tjekke, at du er gammel nok til at bruge visse tjenester og funktioner. YouTube-videoer med aldersbegrænsning er f.eks. ikke tilgængelige for børn.
  • Bestemme, hvornår der skal vises et fødselsdagstema på siden Google Søgning.
  • Fastlægge din aldersgruppe med henblik på personlige anbefalinger og annoncer. Du kan deaktivere tilpassede annoncer.
Køn

Du har et par valgmuligheder i sektionen Køn på din Google-konto. Du kan:

• Angive dit køn
  • Vælge ikke at angive dit køn
  • Tilføje et tilpasset køn og vælge, hvordan Google skal tiltale dig

Hvem kan se dit køn?

Dit køn deles som standard ikke med andre, der bruger Google-tjenester. Du kan bestemme, hvem der kan se dit køn, ved at gå til sektionen Om mig på din Google-konto.

Sådan bruger Google oplysninger om dit køn

Google bruger dit køn til at give dig en mere personlig oplevelse i Google-tjenester. Når du angiver dit køn, hjælper du os med at:

• Tilpasse beskeder og anden tekst, der henviser til dig personligt. Brugere, der kan se dit køn, kan f.eks. få vist tekst såsom "Send ham en besked" eller "I hendes cirkler".
  • Give mere relevant, skræddersyet indhold, du kunne være interesseret i, såsom annoncer.

Hvis du ikke angiver dit køn, bruger vi kønsneutrale udtryk, når vi tiltaler dig, f.eks. "Send vedkommende en besked".

Rediger andre oplysninger

Skift adgangskode
  1. Åbn din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Vælg Login på Google i sektionen "Sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode. Log ind igen, hvis du bliver bedt om det.
  4. Følg vejledningen på skærmen. Se, hvordan du vælger en stærk adgangskode.

Få flere oplysninger om sikkerhed og beskyttelse på nettet.

Bestem, hvilke af dine oplysninger andre kan se

Du kan vælge, hvilke oplysninger andre kan se om dig i Google-tjenester, ved at gå til sektionen Om mig på din Google-konto.

Se, hvilke oplysninger du kan ændre, og hvordan du ændrer dem.

Skift din tidszone

Når du er ude at rejse, kan du se begivenheder, der finder sted i den tidszone, hvor du befinder dig. Se, hvordan du skifter tidszone i Google Kalender.