Rediger dine Google-kontooplysninger

Administrer de oplysninger, der er tilknyttet din Google-konto.

Rediger dine grundlæggende kontooplysninger

Du kan redigere oplysninger som f.eks. dit navn, din fødselsdag, dit køn og den e-mailadresse og det telefonnummer, der er tilknyttet din konto. Disse grundlæggende oplysninger bruges til at gøre det nemmere for andre at komme i kontakt med dig i produkter som Hangouts, Gmail og Maps.

1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Vælg de oplysninger, du vil redigere, og følg vejledningen på skærmen.

Flere detaljer om dine oplysninger

Køn

Du har flere valgmuligheder i sektionen "Køn" under Min konto. Du kan:

• Angive dit køn
  • Afvise at angive dit køn
  • Tilføje et tilpasset køn og fortælle Google, hvordan du gerne vil tiltales

Hvem kan se dit køn?

Oplysninger om dit køn deles som standard ikke med andre brugere af Google-produkter. Du kan selv vælge, hvem der kan se dit køn, på siden "Om mig".

Sådan bruger Google oplysninger om dit køn

Vi bruger dit køn til at gøre Google-produkter mere personlige. Når du angiver dit køn, hjælper du os med at:

• Tilpasse beskeder og anden tekst, der henviser til dig. For eksempel kan brugere, der kan se dit køn, få vist tekst som "Send ham en besked" eller "I hendes cirkler".
  • Give mere relevant, skræddersyet indhold, du kunne være interesseret i.

Hvis du ikke angiver dit køn, bruger vi kønsneutrale udtryk, når vi henviser til dig, f.eks. "Send vedkommende en besked".

E-mailadresse og telefonnummer

Den e-mailadresse og det telefonnummer, du angiver her, bruges til at identificere dig og hjælpe dig med at holde kontakten. De er forskellige fra telefonnummeret og e-mailadressen til gendannelse, som bruges til at hjælpe dig med at få adgang til din konto igen, hvis du glemmer din adgangskode.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine e-mailadresser og tilføjer et telefonnummer.

Skift adgangskode
  1. Log ind på Min konto.
  2. Vælg Login på Google i sektionen "Login og sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode.
  4. Indtast din adgangskode igen, hvis du bliver bedt om det.
  5. Følg vejledningen på skærmen, og vælg Skift adgangskode.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhed i Googles Sikkerhedscenter.

Vælg selv, hvordan andre ser dig

På siden "Om mig" kan du vælge, hvilke oplysninger andre brugere kan se om dig i dine Google-tjenester, f.eks. Gmail og Hangouts. Du kan også se, hvordan andre brugere ser dine oplysninger.

Nogle af de ting, du kan ændre, er:

• Kaldenavn
  • Køn
  • Oplysninger om beskæftigelse, f.eks. hvor du arbejder
  • Personlige kontaktoplysninger, f.eks. dit telefonnummer, din e-mailadresse og din postadresse
  • Kontaktoplysninger for dit arbejde, f.eks. din e-mailadresse og dit telefonnummer
  • Steder, du har besøgt
  • Oplysninger om uddannelse

Find ud af, hvordan du opdaterer disse oplysninger, og hvordan andre brugere ser dem.

Tidszone

Når du er ude at rejse, kan det være nyttigt at se begivenheder angivet i den tidszone, hvor du befinder dig. Du kan ændre din tidszone i Google Kalender.

Sådan bruger Google disse oplysninger

Google bruger disse oplysninger til at hjælpe andre brugere af Google-produkter (f.eks. Hangouts, Gmail og Maps) med at få flere oplysninger om dig og nemt komme i kontakt med dig. Hvis du f.eks. har en samtale med nogen i Gmail- eller Hangouts-appen, kan de klikke eller trykke på dit viste billede, for at se de kontaktoplysninger, du har valgt at dele.

Få flere oplysninger om, hvordan du styrer, hvordan andre ser dine oplysninger i Google.