Canviar la foto, el nom i altres dades del Compte de Google

Podeu actualitzar, afegir i suprimir informació bàsica del vostre compte.

Els altres usuaris dels serveis de Google poden veure el vostre nom i la vostra foto de perfil, per exemple, quan us comuniqueu amb algú o hi compartiu contingut. Obteniu més informació sobre com podeu controlar quina informació vostra poden veure la resta d'usuaris als serveis de Google.

Nota: si feu servir un altre nom al vostre canal de YouTube, qualsevol canvi que feu al nom del Compte de Google no es reflectirà a YouTube. Obteniu més informació sobre el nom del canal de YouTube aquí.

Si canvieu el nom o la foto de perfil de Google, no canviarà ni el nom ni la foto de perfil de YouTube.

Afegir o canviar la foto del perfil

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A "Informació personal", feu clic a Foto.
  3. Pengeu una foto desada a l'ordinador o trieu-ne una a Google Fotos.
  4. Gireu i retalleu la foto segons sigui necessari.
    • A continuació, trobareu els passos per retallar la foto amb tecnologia assistencial.
  5. A la part inferior esquerra, feu clic a Desa com a foto de perfil.

Retallar la foto amb tecnologia assistencial o un teclat

Retallar la foto des d'un extrem

1. Navega per seleccionar l'extrem de la foto.
  2. Fes servir les tecles de fletxa per retallar la foto.

Moure tot el quadrat de retall

1. Navega per seleccionar tot el quadrat de retall.
  2. Fes servir les tecles de fletxa per canviar la posició del quadrat de retall.

Editar el nom

Podeu canviar el vostre nom tantes vegades com vulgueu.

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A "Informació personal", feu clic a Nom i, a continuació, Edita Edita.
  3. Seguiu els passos en pantalla.

Corregir un nom anterior que encara es mostra

Si has canviat el teu nom, però el nom anterior es continua mostrant, esborra la memòria cau i les galetes.

Important: quan esborres les galetes, és possible que es tanqui la sessió dels llocs web que no siguin de Google.

Canviar les dades personals

Podeu editar la informació personal, com ara la data de naixement i el sexe. També podeu canviar les adreces electròniques i els números de telèfon del compte.
  1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A "Informació personal", feu clic a la informació que vulgueu canviar.
  3. Seguiu els passos en pantalla.

Més detalls

Nom

Podeu canviar el vostre nom tantes vegades com vulgueu.

Àlies

Per afegir, actualitzar o suprimir l'àlies, ves a Sobre mi o a account.google.com. Per fer-ho a account.google.com, segueix aquestes instruccions:

1. Fes clic a Informació personal.
  2. A la dreta del teu nom, fes clic a i, a continuació,.
  3. Al costat d'"Àlies", fes clic a Edita Edita.
Data de naixement

Un cop afegeixes la data de naixement al teu compte, no pots suprimir-la. Tanmateix, pots modificar-la i canviar qui la veu.

Nota: és possible que s'utilitzi la teva data de naixement per protegir i personalitzar el teu compte als serveis de Google.

Qui pot veure la data de naixement

De manera predeterminada, la data de naixement no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, ves a la secció Sobre mi del teu Compte de Google.

Alguns usos que fa Google de la data de naixement

Google pot utilitzar la teva data de naixement per fer el següent:

• Assegurar-se que tens l'edat suficient per fer servir determinats serveis i funcions. Per exemple, els vídeos de YouTube amb restriccions d'edat no estan disponibles per a menors.
  • Saber quan s'ha de mostrar un tema d'aniversari a la pàgina de la Cerca de Google.
  • Determinar el teu grup d'edat per oferir-te recomanacions i anuncis personalitzats. Pots desactivar els anuncis personalitzats.
Sexe

A la secció Sexe del teu Compte de Google, pots fer el següent:

• Especificar el teu sexe.
  • Triar no especificar el teu sexe.
  • Afegir un sexe personalitzat i triar com se t'ha d'adreçar Google.

Qui pot veure la informació sobre el sexe

De manera predeterminada, la informació sobre el sexe no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, ves a la secció Sobre mi del teu Compte de Google.

Com utilitza Google la informació sobre el sexe

Utilitzem aquesta informació per personalitzar més els serveis de Google. Si especifiques el teu sexe, ens ajudes a fer el següent:

• Personalitzar missatges i altres textos que es refereixin a tu. Per exemple, als usuaris que puguin veure la informació sobre el teu sexe se'ls mostraran textos com ara "Contacta amb ell" o "Contacta amb ella".
  • Oferir-te contingut més rellevant i personalitzat que et pot interessar, com ara anuncis.

Si no especifiques el teu sexe, ens referirem a tu d'una manera neutra, amb expressions com ara "Contacta-hi".

Canviar altres dades

Canviar la contrasenya
  1. Obriu el vostre Compte de Google. És possible que hagis d'iniciar la sessió.
  2. A la secció "Seguretat", selecciona Inici de sessió a Google.
  3. Selecciona Contrasenya. Torna a iniciar la sessió si se't demana.
  4. Segueix els passos que es mostren en pantalla. Obtén informació sobre com pots crear una contrasenya segura.

Obtén més informació sobre la seguretat en línia.

Controlar quina informació personal poden veure altres persones

Per triar quina informació sobre tu veuen altres persones als serveis de Google, ves a la secció Sobre mi del teu Compte de Google.

Consulta quina informació pots canviar i com pots fer-ho.

Canviar la zona horària

Quan viatges, pots veure els esdeveniments en la zona horària de la ubicació on siguis.

Obtén informació sobre com pots canviar la zona horària a Google Calendar.

Articles relacionats