Canviar el nom i altres dades del compte de Google

Podeu modificar, afegir i suprimir algunes dades bàsiques del compte.

Modificar el nom

1. Отворете профила си в Google. Може да се наложи да влезете в него.
  2. Под „Лични данни“ изберете Име i després иконата за редактиране Edita.
  3. Изпълнете стъпките на екрана.

Научете къде се показва името ви.

Canviar les dades personals

مكنك تعديل معلومات مثل تاريخ ميلادك وجنسك. ويمكنك أيضًا تغيير عناوين البريد الإلكتروني وأرقام الهواتف في حسابك.
  1. Obriu el Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. A "Informació personal", seleccioneu la informació que vulgueu canviar.
  3. Seguiu els passos en pantalla.

Més detalls

Nom

Si heu creat el compte fa més de dues setmanes, podeu canviar el nom les vegades que calgui sempre que no sigui més de tres vegades en un minut.

Àlies
L'àlies, en cas que ja n'hàgiu creat un, es fa servir si no heu definit cap nom. Si el suprimiu, no podreu crear-ne cap altre. Aquest àlies és diferent del que podeu afegir a la pàgina "Sobre mi". Per canviar l'àlies, aneu a Sobre mi.
Data de naixement

Després d'afegir la data de naixement al compte, no podeu suprimir-la. Tanmateix, podeu modificar-la i canviar qui la veu.

Nota: la data de naixement es pot utilitzar per protegir i personalitzar el compte als serveis de Google.

Qui veu la data de naixement

De manera predeterminada, la data de naixement no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, aneu a la secció Sobre mi del Compte de Google.

Alguns usos que fa Google de la data de naixement

Google pot utilitzar la data de naixement per a les accions següents:

• Assegurar-se que teniu l'edat necessària per fer servir determinats serveis i funcions. Per exemple, els vídeos de YouTube amb restriccions d'edat no estan disponibles per a menors.
  • Saber quan s'ha de mostrar un tema d'aniversari a la pàgina de la Cerca de Google.
  • Determinar el vostre grup d'edat per oferir-vos recomanacions i anuncis personalitzats. Podeu desactivar els anuncis personalitzats.
Sexe

A la secció Sexe del Compte de Google podeu fer el següent:

• Especificar el vostre sexe.
  • Triar no especificar el vostre sexe.
  • Afegir un sexe personalitzat i triar com Google se us ha d'adreçar.

Qui veu la informació sobre el sexe

De manera predeterminada, la informació sobre el sexe no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, aneu a la secció Sobre mi del Compte de Google.

Com utilitza Google la informació sobre el sexe

Utilitzem aquesta informació per personalitzar més els serveis de Google. Si especifiqueu el vostre sexe, ens ajudeu a fer el següent:

• Personalitzar missatges i altres textos que us facin referència. Per exemple, als usuaris que puguin veure la informació sobre el vostre sexe se'ls mostraran textos com ara "Contacta amb ell" o "Contacta amb ella".
  • Oferir-vos contingut més rellevant i personalitzat que us pugui interessar, com ara anuncis.

Si no especifiqueu el sexe, us farem referència d'una manera neutra, amb expressions com ara "Contacta-hi".

Canviar altres dades

Canviar la contrasenya
  1. Obriu el Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. A la secció "Seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Seleccioneu Contrasenya. Torneu a iniciar la sessió si se us demana.
  4. Seguiu els passos en pantalla. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Obteniu més informació sobre la seguretat en línia.

Controlar quina informació vostra poden veure els altres usuaris

Per triar quina informació vostra veuen la resta d'usuaris dels serveis de Google, aneu a la secció Sobre mi del Compte de Google.

Consulteu quina informació podeu canviar i com es fa.

Canviar la zona horària

Quan viatgeu, podeu veure els esdeveniments a la zona horària de la vostra ubicació actual. Obteniu informació sobre com podeu canviar la zona horària a Google Calendar.