Canviar la foto, el nom i altres dades del Compte de Google

Altres persones que utilitzen Google poden accedir al vostre nom, a la vostra foto de perfil i a altres dades bàsiques. Podeu controlar quina informació vostra poden veure els altres usuaris als serveis de Google.

Important: si canvieu el nom o la foto de perfil de Google, no canviarà ni el nom ni la foto de perfil de YouTube. Per obtenir més informació, aneu a Gestionar el brànding del canal.

Obteniu més informació sobre les dades bàsiques del vostre canal de YouTube.

Afegir o canviar la foto del perfil

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu una aplicació de Google, com ara Gmail  o Google Maps Maps.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o foto de perfil i després Canvia la imatge  i després Canvia la foto de perfil o Afegeix una foto de perfil.
  3. Trieu una altra foto de perfil o feu-ne una de nova.
  4. Arrossegueu-la al centre del quadrat.
  5. Toqueu Desa com a foto de perfil.

Editar el nom

Podeu canviar el vostre nom tantes vegades com vulgueu.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Toqueu Menú  i, a continuació, Configuració i, a continuació, el vostre compte de Gmail i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Informació personal.
  4. A "Informació bàsica", toqueu Nom.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Corregir un nom anterior que encara es mostra

Un cop canvieu el vostre nom, esborreu la memòria cau i les galetes. És possible que, en esborrar la memòria cau i les galetes, el nom no s'actualitzi en tots els productes. Pot ser que les converses de Chat anteriors en què se us hagi mencionat mostrin el vostre nom antic.

Important: quan esborreu les galetes, es pot tancar la vostra sessió dels llocs web que no siguin de Google.

Canviar les dades personals

Podeu editar la informació personal, com ara la data de naixement i el sexe. També podeu canviar les adreces electròniques i els números de telèfon del compte.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. Toqueu Menú  i, a continuació, Configuració i, a continuació, El teu compte de Gmail i, a continuació, Gestiona el teu Compte de Google.
  3. A la part superior, toqueu Informació personal.
  4. Seleccioneu les dades que vulgueu canviar.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Més detalls

Nom

Podeu canviar el vostre nom tantes vegades com vulgueu.

Àlies

Per afegir, actualitzar o suprimir l'àlies, aneu a Sobre mi o a account.google.com. A account.google.com, seguiu aquestes instruccions:

1. Toqueu Informació personal.
  2. A la dreta del vostre nom, toqueu i, a continuació,.
  3. Al costat d'"Àlies", toqueu Edita Edita.
Data de naixement

Un cop hàgiu afegit la data de naixement al compte, ja no podreu suprimir-la. Tanmateix, podreu modificar-la i triar qui la pot veure.

Important: Google pot utilitzar la vostra data de naixement per protegir i personalitzar el vostre compte als serveis de Google.

Qui pot veure la vostra data de naixement

No compartim automàticament la vostra data de naixement amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui pot veure la vostra data de naixement:

1. Aneu al vostre Compte de Google.
  2. A l'esquerra, toqueu Informació personal.
  3. A "Informació bàsica", toqueu Data de naixement.
  4. Empleneu la informació de la data de naixement, si encara no ho heu fet.
  5. A "Tria qui pot veure la teva data de naixement", seleccioneu Només tu o Tothom.

Destacar la data de naixement

Si establiu "Tria qui pot veure la teva data de naixement" en Tothom (o La teva organització, si escau), podeu permetre que Google la destaqui. Per exemple, quan s'apropi el vostre aniversari, Google pot decorar la vostra foto de perfil allà on aparegui. Les altres persones poden veure la vostra data de naixement i el vostre aniversari destacat quan us envien comunicacions o quan veuen el contingut que creeu en alguns serveis de Google.

Si no voleu que es mostri la vostra data de naixement, establiu l'opció "Tria qui pot veure la teva data de naixement" en Només tu i Google no la destacarà. Google continuarà fent coses com decorar la vostra foto de perfil en alguns llocs, però sereu l'única persona que ho podreu veure.

Consell: si el vostre aniversari no es destaca prop de la data pertinent, comproveu que la data de naixement que figura al vostre perfil sigui correcta. Si altres persones veuen que es destaca en una altra data, és possible que no l'hagin introduïda bé a Contactes de Google.

Alguns usos que fa Google de la data de naixement

Pot ser que Google utilitzi la vostra data de naixement per:

• Verificar la vostra edat i assegurar-se que teniu l'edat necessària per fer servir determinats serveis i funcions.
  • Saber quan s'ha de mostrar un tema d'aniversari a la pàgina de la Cerca de Google.
  • Determinar el vostre grup d'edat per oferir-vos recomanacions i anuncis personalitzats. Podeu desactivar els anuncis personalitzats a la configuració d'anuncis.
Gènere

A la secció Gènere del vostre Compte de Google, podeu fer el següent:

• Especificar el vostre gènere.
  • Triar no especificar el vostre gènere.
  • Afegir un gènere personalitzat i triar com Google se us ha d'adreçar.

Qui pot veure la informació sobre el vostre gènere

De manera predeterminada, la informació sobre el gènere no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, aneu a la secció Sobre mi del vostre Compte de Google.

Com utilitza Google la informació sobre el vostre gènere

Utilitzem aquesta informació per fer que els serveis de Google siguin més personals. Si especifiqueu el vostre gènere, ens ajudeu a:

• Personalitzar missatges i altres textos que se us adrecin. Per exemple, als usuaris que puguin veure la informació sobre el vostre gènere se'ls mostraran textos com ara "Contacta amb ell" o "Contacta amb ella".
  • Oferir-vos contingut més rellevant i personalitzat que us pugui interessar, com ara anuncis.

Si no especifiqueu el gènere, se us tractarà d'una manera neutra, amb expressions com ara "Contacta-hi".

Canviar altres dades

Canviar la contrasenya
    1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
    2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto o inicial de perfil i, a continuació, Compte de Google. Si no utilitzeu Gmail, aneu a myaccount.google.com.
  1. A la part superior, toqueu Informació personal.
  2. Seleccioneu Contrasenya. Torneu a iniciar la sessió si se us demana.
  3. Seguiu els passos en pantalla. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Obteniu més informació sobre la protecció i la seguretat en línia.

Controlar quina informació vostra poden veure altres persones

Podeu triar quina informació vostra veuen altres persones als serveis de Google. A "Tria què veuen altres persones", toqueu Ves a Sobre mi.

Consulteu quina informació podeu canviar i com es fa.

Canviar la zona horària

Quan viatgeu, podeu veure els esdeveniments amb la zona horària corresponent a la vostra ubicació.

Obteniu informació sobre com podeu canviar la zona horària a Google Calendar.

Recursos relacionats

true
Et donem la benvinguda al Compte de Google!

Hem vist que tens un Compte de Google nou! Obtén informació sobre com pots millorar la teva experiència amb la llista de comprovació del teu Compte de Google.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google