Feu la nova Comprovació de seguretat. Reforceu la seguretat del compte de Google en dos minuts.

Canviar el nom i altres dades del compte de Google

Podeu actualitzar, afegir i suprimir informació bàsica del compte.

Modificar el nom

Per canviar el nom que es mostra al compte de Google, seguiu aquests passos:

1. Aneu a El meu compte. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les teves dades personals.
  3. Seleccioneu Nom Després Edita Edita.
  4. Seguiu les instruccions.

Esbrineu on es mostra el nom.

Canviar la informació personal

Podeu modificar informació com ara la data de naixement i el sexe. També podeu canviar les adreces electròniques i els números de telèfon del compte.

1. Aneu a El meu compte. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les teves dades personals.
  3. Seleccioneu la informació que vulgueu canviar.
  4. Seguiu les instruccions.

Més detalls

Nom

Si heu creat el compte fa més de dues setmanes, podeu canviar el nom fins a tres vegades en 90 dies.

Si heu creat el compte fa menys de dues setmanes, podeu canviar el nom més sovint.

Data de naixement

Després d'afegir la data de naixement al compte, no podeu suprimir-la. No obstant això, podeu modificar-la i canviar qui la veu.

Qui veu la data de naixement

De manera predeterminada, la data de naixement no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, aneu a Sobre mi.

Alguns usos que fa Google de la data de naixement

Google pot utilitzar la data de naixement per a les accions següents:

• Assegurar-se que teniu l'edat necessària per fer servir determinats serveis i funcions. Per exemple, els vídeos de YouTube amb restriccions d'edat no estan disponibles per a menors.
  • Saber quan s'ha de mostrar un tema d'aniversari a la pàgina de la Cerca de Google.
  • Determinar el vostre grup d'edat per oferir-vos recomanacions i anuncis personalitzats. Podeu desactivar els anuncis personalitzats.
Sexe

A la pàgina "Sexe" a El meu compte, teniu algunes opcions i podeu fer el següent:

• Especificar el vostre sexe.
  • Triar no especificar el vostre sexe.
  • Afegir un sexe personalitzat i triar com Google se us ha d'adreçar.

Qui veu la informació sobre el vostre sexe

De manera predeterminada, la informació sobre el sexe no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui veu la informació sobre el sexe, aneu a Sobre mi.

Com utilitza Google la informació sobre el vostre sexe

Utilitzem aquesta informació per personalitzar més els serveis de Google. Si especifiqueu el vostre sexe, ens ajudeu a fer el següent:

• Personalitzar missatges i altres textos que facin referència a la vostra persona. Per exemple, als usuaris que puguin veure la informació sobre el vostre sexe se'ls mostraran textos com ara "Contacta amb ell" o "Contacta amb ella".
  • Oferir-vos contingut més rellevant i personalitzat que us pugui interessar, com ara anuncis.

Si no especifiqueu el sexe, farem referència a la vostra persona d'una manera neutra, amb expressions com ara "Contacta-hi".

Canviar altres dades

Canviar la contrasenya
  1. Aneu a El meu compte. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. A la secció "Inici de sessió i seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Seleccioneu Contrasenya. Torneu a iniciar la sessió si se us demana.
  4. Seguiu les instruccions. Obteniu informació sobre com crear una contrasenya segura.

Obteniu més informació sobre la seguretat en línia.

Controlar quina informació vostra poden veure els altres usuaris

Per triar quina informació vostra veuen els altres usuaris dels serveis de Google, aneu a Sobre mi.

Obteniu informació sobre quina informació podeu canviar i com fer-ho.

Canviar la zona horària

Quan viatgeu, podeu veure els esdeveniments a la zona horària de la vostra ubicació actual. Obteniu informació sobre com canviar la zona horària a Google Calendar.