Canviar el nom i altres dades del vostre Compte de Google

Podeu actualitzar, afegir i suprimir informació bàsica del vostre compte.

Modificar el nom

1. On your Android phone or tablet, open your device's Settings app Aplicació Configuració.
  2. Tap Google i, a continuació, Manage your Google Account.
  3. At the top, tap Personal info.
  4. Under "Profile," tap Name i, a continuació, Edit Edita. You may be asked to sign in.
  5. Enter your name, then tap Done.

Canviar les dades personals

مكنك تعديل معلومات مثل تاريخ ميلادك وجنسك. ويمكنك أيضًا تغيير عناوين البريد الإلكتروني وأرقام الهواتف في حسابك.
  1. On your Android phone or tablet, open your device's Settings app Aplicació Configuració.
  2. Tap Google i, a continuació, Manage your Google Account.
  3. At the top, tap Personal info.
  4. Under "Profile" or "Contact info," tap the info you want to change.
  5. Make your changes.

Més detalls

Nom

Podeu canviar el nom tantes vegades com vulgueu, sempre que no sigui més de tres vegades per minut. Aquesta limitació no s'aplica als comptes que fa menys de dues setmanes que s'han creat.

Àlies
L'àlies, en cas que ja n'hàgiu creat un, es fa servir si no heu definit cap nom. Si el suprimiu, no podreu crear-ne cap altre. Aquest àlies és diferent del que podeu afegir a la pàgina "Sobre mi". Per canviar l'àlies, aneu a Sobre mi.
Data de naixement

Després d'afegir la data de naixement al compte, no podeu suprimir-la. Tanmateix, podeu modificar-la i canviar qui la veu.

Nota: la data de naixement es pot utilitzar per protegir i personalitzar el compte als serveis de Google.

Qui veu la data de naixement

De manera predeterminada, la data de naixement no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, aneu a la secció Sobre mi del Compte de Google.

Alguns usos que fa Google de la data de naixement

Google pot utilitzar la data de naixement per a les accions següents:

• Assegurar-se que teniu l'edat necessària per fer servir determinats serveis i funcions. Per exemple, els vídeos de YouTube amb restriccions d'edat no estan disponibles per a menors.
  • Saber quan s'ha de mostrar un tema d'aniversari a la pàgina de la Cerca de Google.
  • Determinar el vostre grup d'edat per oferir-vos recomanacions i anuncis personalitzats. Podeu desactivar els anuncis personalitzats.
Sexe

A la secció Sexe del vostre Compte de Google podeu fer el següent:

• Especificar el vostre sexe.
  • Triar no especificar el vostre sexe.
  • Afegir un sexe personalitzat i triar com Google se us ha d'adreçar.

Qui veu la informació sobre el vostre sexe

De manera predeterminada, la informació sobre el sexe no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, aneu a la secció Sobre mi del Compte de Google.

Com utilitza Google la informació sobre el sexe

Utilitzem aquesta informació per personalitzar més els serveis de Google. Si especifiqueu el vostre sexe, ens ajudeu a fer el següent:

• Personalitzar missatges i altres textos que us facin referència. Per exemple, als usuaris que puguin veure la informació sobre el vostre sexe se'ls mostraran textos com ara "Contacta amb ell" o "Contacta amb ella".
  • Oferir-vos contingut més rellevant i personalitzat que us pugui interessar, com ara anuncis.

Si no especifiqueu el sexe, us farem referència d'una manera neutra, amb expressions com ara "Contacta-hi".

Canviar altres dades

Canviar la contrasenya
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Configuració i, a continuació, Google Compte de Google.
  2. A la part superior, toqueu Informació personal.
  3. A "Perfil", toqueu Contrasenya. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  4. Introduïu la contrasenya nova. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.
  5. Toqueu Canvia la contrasenya.

Obteniu més informació sobre la seguretat en línia.

Controlar quina informació vostra poden veure altres usuaris

Per triar quina informació vostra veuen la resta d'usuaris dels serveis de Google, aneu a la secció Sobre mi del vostre Compte de Google.

Consulteu quina informació podeu canviar i com es fa.

Canviar la zona horària

Quan viatgeu, podeu veure els esdeveniments en la zona horària de la ubicació on sigueu. Obteniu informació sobre com podeu canviar la zona horària a Google Calendar.

Articles relacionats