Canviar el nom i altres dades del vostre Compte de Google

Podeu actualitzar, afegir i suprimir informació bàsica del vostre compte.

Afegir o canviar la foto del perfil

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A "Informació personal", feu clic a Foto.
  3. Pengeu una foto desada a l'ordinador o trieu-ne una a Google Fotos.
  4. Seguiu les instruccions en pantalla per retallar o girar la foto fins que quedi com voleu.
  5. A la part inferior esquerra, feu clic a Estableix com a foto de perfil.

Modificar el nom

Podeu canviar el nom tantes vegades com vulgueu, sempre que no sigui més de tres vegades per minut. Aquesta limitació no s'aplica als comptes que s'hagin creat fa menys de dues setmanes.

1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A "Informació personal", feu clic a Nom i, a continuació, Edita Edita.
  3. Seguiu els passos en pantalla.

Canviar les dades personals

Podeu editar la informació personal, com ara la data de naixement i el sexe. També podeu canviar les adreces electròniques i els números de telèfon del compte.
  1. Inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  2. A "Informació personal", feu clic a la informació que vulgueu canviar.
  3. Seguiu els passos en pantalla.

Més detalls

Nom

Podeu canviar el nom tantes vegades com vulgueu, sempre que no sigui més de tres vegades per minut. Aquesta limitació no s'aplica als comptes que s'hagin creat fa menys de dues setmanes.

Àlies
L'àlies, en cas que ja n'hàgiu creat un, es fa servir si no heu definit cap nom. Si el suprimiu, no podreu crear-ne cap altre. Aquest àlies és diferent del que podeu afegir a la pàgina "Sobre mi". Per canviar l'àlies, aneu a Sobre mi.
Data de naixement

Després d'afegir la data de naixement al compte, no podeu suprimir-la. Tanmateix, podeu modificar-la i canviar qui la veu.

Nota: la data de naixement es pot utilitzar per protegir i personalitzar el compte als serveis de Google.

Qui pot veure la vostra data de naixement

De manera predeterminada, la data de naixement no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, aneu a la secció Sobre mi del vostre Compte de Google.

Alguns usos que fa Google de la data de naixement

Google pot utilitzar la data de naixement per a les accions següents:

• Assegurar-se que teniu l'edat necessària per fer servir determinats serveis i funcions. Per exemple, els vídeos de YouTube amb restriccions d'edat no estan disponibles per a menors.
  • Saber quan s'ha de mostrar un tema d'aniversari a la pàgina de la Cerca de Google.
  • Determinar el vostre grup d'edat per oferir-vos recomanacions i anuncis personalitzats. Podeu desactivar els anuncis personalitzats.
Sexe

A la secció Sexe del vostre Compte de Google, podeu fer el següent:

• Especificar el vostre sexe.
  • Triar no especificar el vostre sexe.
  • Afegir un sexe personalitzat i triar com Google se us ha d'adreçar.

Qui pot veure la informació sobre el vostre sexe

De manera predeterminada, la informació sobre el sexe no es comparteix amb altres persones que utilitzen els serveis de Google. Per controlar qui la veu, aneu a la secció Sobre mi del vostre Compte de Google.

Com utilitza Google la informació sobre el sexe

Utilitzem aquesta informació per personalitzar més els serveis de Google. Si especifiqueu el vostre sexe, ens ajudeu a fer el següent:

• Personalitzar missatges i altres textos que us facin referència. Per exemple, als usuaris que puguin veure la informació sobre el vostre sexe se'ls mostraran textos com ara "Contacta amb ell" o "Contacta amb ella".
  • Oferir-vos contingut més rellevant i personalitzat que us pugui interessar, com ara anuncis.

Si no especifiqueu el sexe, us farem referència d'una manera neutra, amb expressions com ara "Contacta-hi".

Canviar altres dades

Canviar la contrasenya
  1. Obriu el vostre Compte de Google. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  2. A la secció "Seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Seleccioneu Contrasenya. Torneu a iniciar la sessió si se us demana.
  4. Seguiu els passos en pantalla. Obteniu informació sobre com podeu crear una contrasenya segura.

Obteniu més informació sobre la seguretat en línia.

Controlar quina informació vostra poden veure altres persones

Per triar quina informació vostra veuen altres persones als serveis de Google, aneu a la secció Sobre mi del vostre Compte de Google.

Consulteu quina informació podeu canviar i com es fa.

Canviar la zona horària

Quan viatgeu, podeu veure els esdeveniments en la zona horària de la ubicació on sigueu.

Obteniu informació sobre com podeu canviar la zona horària a Google Calendar.

Articles relacionats