Editar la informació del compte de Google

Gestioneu la informació associada amb el compte de Google.

Editar la informació bàsica del compte

Podeu editar la informació associada al compte, com ara el nom, la data de naixement, el sexe, l'adreça electrònica i el número de telèfon. Aquesta informació bàsica s'utilitza per ajudar altres usuaris a contactar-vos més fàcilment en productes com ara Hangouts, Gmail i Maps.

1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Informació personal i privadesa", seleccioneu Les vostres dades personals.
  3. Trieu la informació que vulgueu editar i seguiu les instruccions que es mostren a la pantalla.

Més detalls sobre la vostra informació

Sexe

A l'apartat "Sexe" d'El meu compte teniu diverses opcions. Podeu fer el següent:

• especificar el vostre sexe
  • optar per no especificar el vostre sexe
  • afegir un sexe personalitzat i indicar a Google com se us ha d'adreçar

Qui veu la informació sobre el vostre sexe

De manera predeterminada, la informació sobre el vostre sexe no es comparteix amb els altres usuaris dels productes de Google. Podeu controlar qui veu aquesta informació a la pàgina "Sobre mi".

Com utilitza Google la informació sobre el vostre sexe

Utilitzem aquesta informació per personalitzar més els productes de Google. Si especifiqueu el vostre sexe, ens ajudeu a fer el següent:

• Personalitzar missatges i altres textos que facin referència a la vostra persona. Per exemple, els usuaris que poden veure la informació sobre el vostre sexe veuran textos com ara "Contacteu amb ell" o "Contacteu amb ella".
  • Oferir-vos contingut més rellevant i personalitzat que us pugui interessar.

Si no especifiqueu el vostre sexe, utilitzarem expressions neutres per fer referència a la vostra persona, com ara "Contacteu-hi".

Adreça electrònica i número de telèfon

L'adreça electrònica i el número de telèfon que definiu aquí es fan servir per identificar-vos i facilitar-vos el contacte amb altres usuaris. Són diferents del número de telèfon i l'adreça electrònica de recuperació, que us ajudaran a tornar a accedir al compte si mai n'oblideu la contrasenya.

Obteniu més informació sobre com gestionar les adreces electròniques i com afegir un número de telèfon.

Canviar la contrasenya
  1. Inicieu la sessió a El meu compte.
  2. A la secció "Inici de sessió i seguretat", seleccioneu Inici de sessió a Google.
  3. Seleccioneu Contrasenya.
  4. Torneu a introduir la contrasenya si se us demana.
  5. Seguiu les instruccions de la pantalla i seleccioneu Canvia la contrasenya.

Per obtenir més informació sobre seguretat i protecció, consulteu el Centre de seguretat de Google.

Controlar com us veuen la resta d'usuaris

A la pàgina "Sobre mi", podeu triar la informació vostra que voleu que vegin la resta d'usuaris dels diversos serveis de Google, com ara Gmail i Hangouts. També podeu previsualitzar com es mostrarà la informació als altres usuaris.

A continuació, us indiquem algunes de les dades que podeu modificar:

• l'àlies
  • el sexe
  • la informació laboral (com ara l'empresa on treballeu)
  • la informació personal de contacte (com ara el número de telèfon, l'adreça electrònica o l'adreça postal)
  • la informació laboral de contacte (com ara el número de telèfon o l'adreça electrònica professional)
  • els llocs que heu visitat
  • la informació sobre la vostra formació

Obteniu més informació sobre com actualitzar aquesta informació i previsualitzar com es mostra als altres usuaris.

Zona horària

Quan viatgeu, és possible que vulgueu consultar els esdeveniments en la zona horària de la vostra ubicació actual. Podeu canviar la zona horària a Google Calendar.

Què fa Google amb aquesta informació

Google fa servir aquesta informació per ajudar la resta d'usuaris dels productes de Google (com ara Hangouts, Gmail i Maps) a obtenir més informació vostra i a contactar-vos fàcilment. Per exemple, si parleu amb algú a través de l'aplicació Gmail o Hangouts, l'altra persona pot fer clic a la vostra foto (o tocar-la) i veurà la informació de contacte que hàgiu decidit compartir.

Obteniu més informació sobre com controlar com veuen la resta d'usuaris la vostra informació a Google.